Pareri pro si contra BMW

Pareri pro si contra BMW
In momentul in care vine vorba despre achizitionarea unei masini, foarte multe persoane se gandesc la masinile germane, iar acest lucru este unul cat se poate de firesc in conditiile in care masinile germane sunt de cea mai buna calitate.

Cei care isi doresc o masina germana ieftina, cu siguranta se orienteaza spre un model de la Opel, in timp ce persoanele care isi doresc o masina de calitate la un pret atractiv isi indreapta atentia spre un model Volkswagen.

Ei bine, pentru cei care au un buget mare la dispozitie, cu siguranta solutia cea mai indicata consta intr-un model de la Audi, Mercedes sau BMW.

Dintre masinile acestor trei producatori, cu siguranta cele mai atractive sunt modelele BMW, mai ales in randul tinerilor. Se pare ca este o moda ca tinerii cu varsta de pana in 25 – 30 de ani sa isi cumpere un model de la BMW.

Un model BMW, indiferent de serie, model si anul fabricatiei, de regula ii este superior oricarui alt model de pe piata, din aceiasi categorie si acelasi an de fabricatie.

Tractiunea spate a modelelor BMW poate sa reprezinte un alt motiv pentru care foarte multi tineri in mod deosebit indragesc aceste masini.

Un alt motiv pentru care tinerii prefera modelele BMW este acela ca ele le ofera un aer sportiv, un aer elegant si un foarte bun confort in acelasi timp.

Cei care detin un model BMW, sau care au condus un asemenea autoturism cu siguranta sunt constienti faptul ca placerea de a conduce un autoturism BMW este foarte mare. De fapt, nu cred ca exista o mai mare placere in a conduce un autoturism.

Motorizare puternica a modelelor BMW reprezinta un alt mare avantaj pe care aceste masini, asa ca toti cei care isi doresc o masina pot oricand sa isi aleaga un model de la BMW.

Trebuie insa precizat faptul ca si modelele de la BMW vin cu o serie importanta de dezavantaje, iar unul ar fi tractiunea spate. Chiar daca pentru unii tractiunea spate reprezinta un mare avantaj, pentru anumiti soferi tractiunea spate poate fi foarte periculoasa.

Apoi, facand o comparatie intre piese auto BMW si piese auto pentru aproape oricare brand auto de pe piata, putem vedea foarte clar ca piesele pentru un model de la BMW sunt mult mai mari.

Asadar, se poate observa foarte clar faptul ca se pot gasi atat avantaje cat si dezavantaje in cazul autoturismelor Bmw. Cei care indragesc modelele BMW, si cei care isi permit sa cheltuiasca ceva banuti pentru a-si cumara o masina second hand, ar face bine sa isi aleaga un ade la BMW.

Se mai spune ca toti soferii care au testat in trecut diferite alte masini, iar acum s-au urcat intr-un model BMW, nu ar mai cobora de buna voie.

Deci, pentru cei care au de gand sa isi cumpere o masina buna si care sa vina la un pret atractiv. O masina care sa ruleze perfect,ar fi indicat sa isi aleaga un model de autoturism de la marca BMW

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code