Posts Tagged ‘pariuri online’

Sunt pariurile sportive o investie pe termen lung?

Sunt pariurile sportive o investie pe termen lung?Cat de mari sunt sansele de castig la pariuri pe internet online? Pot fi pariurile sportive privite drept o investie pe termen lung?

Cu siguranta acestea sunt intrebari puse de unii dintre iubitorii de pariuri pe internet online, iar pentru a afla mai multe despre avantajele oferite de casele de pariuri online, se poate vizita site-ul www.pariuripeinternet.com.

Cu siguranta, pariurile pe internet online pot fi privite precum o investitie, din numeroase motive, unul dintre acestea fiind faptul ca atunci cand pariati pe un anumit eveniment, stiti cu precizie cand va incepe acesta, astfel incat nu veti pierde timp gandindu-va cat timp veti avea banii blocati. (more…)

Strategia pentru cursele de cai

Strategia pentru cursele de caiDaca folosesti una din multele case de pariuri online atunci probabil ai sesizat existenta curselor de cai sau de caini.

In continuare va voi prezenta o strategie ce poate fi folosita in toate sporturile insa are cu precadere efecte benefice pentru pariorii pe curse de cai si caini. Se numeste metoda Each Way.

Pentru inceput tot ce trebuie sa faci e sa intri pe una din existentele case de pariuri online, sa-ti alegi cursa si apoi favoritul. Strategia poate fi inteleasa folosind expresia un pariu de plasat si unul de castigat, practic e vorba de doua pariuri combinate, si e folosita doar daca crezi ca un outsider va face o figura buna, ca se va clasa pe locul secund, imediat dupa favorit. (more…)

Tipuri de pariuri sportive la fotbal

Tipuri de pariuri sportive la fotbalPrintre sporturile la care sunt intalnite cele mai multe pariuri sportive se afla fotbalul, iar cu ajutorul numeroaselor case de pariuri online, pariorii isi pot incerca norocul si indeletnicirea din confortul propriei locuinte, fiind oferite numeroase informatii cu privire la cote, tipuri de pariuri si tehnici eficiente de pariere.

Printre site-urile ce prezinta unele case de pariuri online se afla www.casedepariuri.info.

Unul dintre tipurile de pariuri sportive la fotbal este rezultatul final, ce dispune de 6 optiuni dupa cum urmeaza: victoria echipei gazda, egalitate, victoria echipei oaspete, victoria echipei gazda sau egal, victoria echipei gazda sau victoria echipei oaspete si victoria¬† echipei oaspete sau egal. Prin aceste tipuri de pariu se indica pronosticul de la finalul meciului. (more…)