Pariuri sportive online. Sisteme bazate pe rezultate exacte

Pariuri sportive online. Sisteme bazate pe rezultate exacteDiferentele dintre site-urile de pariuri sportive online ce va permit sa va desavarsiti ”arta speculatiilor” in legatura cu un eveniment sportiv, sunt cat se poate de semnificative. Tot ce aveti nevoie sa faceti este sa va orientati catre acelea care se intersecteaza cat mai precis cu exigentele voastre.

Daca spre exemplu va pricepeti la tenis si sunteti actualizati cu topul primilor 100 de tenismeni la nivel mondial, indreptati-va catre evenimente de genul. Este momentul sa lasati deoparte cursele hipice sau chiar sportul ”rege” daca nu va simtit in stare sa estimati rezultatele finale ale unor astfel de pariuri sportive online.

Si ca sa nu va perindati printre strategii, cote si posibilitati de pariere complet necunoscatori, ar fi indicat sa va prezentati in fata monitoarelor cu temele gata facute. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, vin cu o propunere: strategiile bazate pe rezultatele exacte.

In ce consta aceste strategii?

Aceste strategii, destul de simple, sunt un fel de ghicitori in care trebuie nimerit rezultatul exact al partidelor. Baza metodei de pariere consta in variante simple de joc, sub forma unor liste cu toate meciurile dintr-un anumit campionat. Pentru a va putea decide asupra rezultatului final este indicat sa urmariti statisticile furnizate de agentiile de pariuri sportive online.

Va puteti orienta sa alegeti un punctaj care potrivit statisticilor este foarte frecvent. Cu doua rezultate exacte va puteti bucura de un castig sigur si satisfacator, in timp ce un singur rezultat v-ar putea asigura un mic avantaj la buget sau dupa caz, doar o mica pierdere.

Sisteme de joc bazate pe rezultate exacte

Varianta numarul 1

Potrivit acestei scheme de joc trebuie sa alegeti 5 partide, cu un rezultat probabil de 1-0 si cu urmatoarele cote: 6,5, 7, 8, 9, 9,5. Cota medie, facand doua calcule, rezulta egala cu 8. Potrivit unui calcul matematic si permutand cele 5 rezultate exacte in perechi de cate doua, se va obtine o lista cu 10 combinatii.

Varianta numarul 2

In aceste caz, vor trebui selectionate 3 partide in fiecare fiind preconizata victoria echipei gazde, cu o diferenta nu foarte mare de adversara, si cu maxim 2 goluri inscrise. Posibilitatile rezultatelor finale de meci, pentru fiecare dintre cele 3 partide sunt urmatoarele: 1-0, 2-1, 2-0. Variantele scorurilor sunt in numar de 9. Dupa permutarea celor 3 variante de rezultat final se vor obtine la final 27 de combinatii. Aceasta varianta, chiar daca nu garanteaza castiguri foarte frecvente, acestea sunt destul de consistente.

Varianta numarul 3

Vom aborda o varianta in care trebuie selectate doua meciuri in care echipa gazda nu trebuie sa piarda dar nici sa marcheze mai mult de 2 goluri sau sa primeaca mai mult de 1. De obicei, meciurile potrivite sunt cele intre doua echipe apropiate ca valoare. Scorurile probabile, in cazul fiecarei partide sunt urmatoarele: 0-0, 1-0, 1-1, 2-0, 2-1. Dupa permutarea celor 5 variante de scor final se vor obtine 25 de combinatii probabile. Este o metoda care garanteaza castiguri mici dar sigure.

Reteaua de internet este o sursa infinita de de website-uri specializate in pariuri sportive online, insa cum nu tot ce zboara se mananca, inainte sa deschideti portile virtuale ale unei agentii, analizati cateva posibilitati de pariere. O sugestie exista ca de fiecare data, in acest caz, o varianta sigura este agentia Pariuri Online, unde domeniile sportive acopera o arie destul de larga.

Alte stiri actuale :

1. Bani de la multinationale pentru fotbal!
2. Bonusurile la pariuri sportive atrag jucatorii spre online
3. Revenire spectaculoasă a lui Adrian Mutu în fotbalul românesc: “Mă întorc în iarnă şi mai joc un an şi jumătate”
4. Mergeţi la Rio şi câştigă toată lumea! Motivaţie puternică pentru tricolori: cum le poate fi influenţată cariera prin calificarea la Mondial

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply