Posts Tagged ‘persoane’

Atractii turistice pentru bucuresteni pe timp de vara

Atractii turistice pentru bucuresteni pe timp de varaTimpul si bugetul ne pot da peste cap planurile pentru escapada la mare. Ne gandim cu nostalgie la plaja si la apa in care ne-am distrat de minune anii trecuti. Ce te faci insa daca esti constrans sa-ti petreci concediul acasa?

Ce poti face, mai exact, pentru a te bucura si tu de razele binefecatoare ale soarelui si, totodata, de o baie pe cinste?

In cazul in care orasul in care locuiesti nu iti ofera un lac amenajat pentru plaja, te poti orienta catre strandurile si piscinele publice si private. Bine bine, dar cum ar putea niste piscine din beton sa inlocuiasca atmosfera de la mare sau, cel putin, atmosfera de pe malul unui lac, de pilda? (more…)

Cum facem albirea dintilor fara doctor?

Cum facem albirea dintilor fara doctor?In fiecare zi vedem reclame la pasta de dinti in care ni se spune ca, pe langa protejarea gingiilor, refacerea si intarirea smaltului, acestea ne vor ajuta sa avem dinti mai albi si mai sanatosi, dar in mod particular mai albi.

Cu totii ne dorim ca zambetul nostru sa nu tradeze nici o imperfectiune insa este greu sa ajungem la aceleasi rezultate de albire pe care le-au obtinut acele persoane cu zambetul imaculat din aceste reclame.

De altfel, multi dintre noi folosim astfel de produse de cativa ani buni fara a ne putea lauda cu rezultate realmente notabile. (more…)

Sfaturi pentru un zugravit perfect

Sfaturi pentru un zugravit perfectSunt cateva sfaturi care va vor ajuta sa zugraviti mai repede si mai usor si sa obtineti aceleasi rezultate la fel ca orice profesionist.  Pentru un efect foarte special va recomandam sa folositi vopsea lavabila cu ioni de argint.

Dupa ce inmuiati rola in vopsea se recomanda sa descarcati complet surplusul utilizand un gratar de plastic si in acest mod veti evita sa se aplice un strat gros ce va arata neuniform.

Lucrari pe portiuni si este recomandat sa lucrati in zone de dimensiuni rezonabile pe care sa le puteti termina usor. Planificati intreruperea in zone normale ca de exemplu in colturi. (more…)