Posts Tagged ‘pompe submersibile’

Cum folosim eficient un presostat hidrofor trifazat?

Presostat mecanic hidrofor trifazat 4-10 bari MPT3 Mac3Atunci cand vine vorba despre apa si despre recircularea ei, si mai ales atunci cand intervin in discutie anumite produse precum hidrofoare, pompe submersibile sau de suprafata sau boilere, atunci stim in mod cert ca avem nevoie de o anumita componenta fara de care intregul sistem nu ar functiona. Vorbim asadar despre presostat, iar daca ar fi sa luam un caz separat putem vorbi despreĀ presostat hidrofor trifazat.

Este cunoscut deja faptul ca un hidrofor este folosit in scopul alimentarii cu apa a anumitor obiective, si putem vorbi in mod majoritar despre segmentul casnic, in speta irigatii, alimentari cu apa a casei, ori chiar gradinarit.

Elementele componente ale unui hidrofor sunt : pompa sau electropompa, vasul hidrofor, manometru, presostat si racord. Aceste elemente impreuna fac ca hidroforul sa functioneze in mod corect, fara ca acesta sa intampine dificultati. (more…)

Unde gasim cele mai bune accesorii pentru pompe submersibile?

torent de 5 bari presiuneDe cele mai multe ori ni se poate intampla sa fim mai atenti la achizitionarea propriu-zisa a unui produs dar in acelasi timp tindem sa uitam ceea ce conteaza cu adevarat si anume accesoriile aferente acestora.

Daca ne este permisa comparatia, situatia este similara cu cea in care iti cumperi un pistol pentru aplicarea vopselei lavabile, insa nu ai in vedere si achizitionarea unui compresor care sa ii asigure acestuia aerul comprimat necesar functionarii.

In ceea ce priveste domeniul pompelor submersibile, spre exemplu daca vorbim despre o pompa submersibila 5 bari, atunci va trebui sa avem in vedere si gama de accesorii necesare functionarii acesteia, astfel incat aceasta sa poata sa isi desfasoare activitatea conform specificatiilor producatorilor.

In magazinul online www.pompe-submersibile.com.ro putem gasi o gama larga de astfel de accesorii care ne pot ajuta sa ne mentinem in siguranta produsele, dar si sa le asiguram pentru cazul in care o potentiala defectiune le-ar putea afecta. (more…)