Pompele hidraulice economice de la Karcher

Pompele hidraulice economice de la KarcherPentru cei care am trecut prin localitatile tarisoarei noastre, sau prin cartierele vazute din departare de la etajul unui bloc, cu siguranta am vazut casele care s-au ridicat , cu tot felul de utilaje de constructii , precum ciupercile dupa o ploaie sanatoasa .

Fie ca au fost inaltate cu ani in urma, cu ajutorul a tot felul de utilaje de constructii, de catre un om plecat peste granita cu vise marete pentru cand se va intoarce inapoi, sau de o persoana care de mic si-a imaginat viata intr-un spatiu mare si intins, aspiratiile acestora aveau un element comun.

Si anume, locuinta proprie inaltata cu bani castigati dupa o lunga perioada de munca. Dar dupa ce nazuinta le-a fost satisfacuta, oare cati dintre ei au in calcul costurilor si nevoilor ulterioare?

De exemplu, costurile suplimentare precum factura de apa de la sfarsitul fiecarei luni? Desigur ca varianta racordarii la un sistem de apa odata cu vecinul de alaturi nu pare atat de nesatisfacatoare nevoilor zilnice, dar atunci cand exista alte alternative, parca, parca, sunt mai atragatoare decat de obicei.

Si o astfel de alternativa sunt pompele hidraulice, care gestioneaza mai eficient si mai economic resursele de apa ale casei decat tevile, uneori ruginite, de apa.

Majoritatea acestora pot fi achizitionate la diferite magazine de utilaje de constructii, instrumente de gradinarit sau cu materiale specifice acestor medii, insa site-ul epinvest.ro ofera la dispozitia clientilor lor pompe de calitate germana, fabricate de firma Karcher, care cara in spate aproximativ 70 de ani de experienta in domeniul hidrofoarelor si modelarea metalelor.

Gruparea germana are pe piata noastra doua tipuri de astfel de pompe hidraulice, fie hidrofoare electronice cu rezervor, sau fara rezervor. Preturile acestora nu tin cont de aceasta diferenta dintre ele, insa sunt fixate in functie de puterea acestora de absorbtie, debitul maxim de apa pe care il poate transporta pe ora, si temperatura maxima de incalzire a lichidului mutat.

Proprietarii de case pot utiliza orice tip de apa potabila, sau naturala, capatata din diferite surse, precum apa de ploaie, fantani, iazuri sau alte modalitati si o pot folosi atat pentru masini de spalat, udatul gradinilor sau toaleta, mult mai ieftin decat daca ar fi folosit conductele.

Hidrofoarele Karcher sunt in totalitate automate, si economice, si au avantaje tehnice notabile. Cea mai slaba astfel de pompa, BPP 3000/42 are o putere maxima a motorului de 700 de watt, si o presiune barometrica intre 1,7- 3,2. Asta inseamna ca poate transporta pana la 3000 de litri de apa pe ora. Iar aceasta capacitate de apa poate fi incalzita si pana la 35 de grade, in functie de preferinta utilizatorului.

La polul opus se afla hidroforul BPE 5000/55, cu un motor care poate rula si pana la 1300 W, avand o presiune barometrica intre 1,6- 5,5, numere care traduse ne arata ca poate transporta pana la 4800 de litri de apa intr-o ora. Ambele sunt intrumente de buna calitate, de care proprietarii de case germane se bucura de mai multi ani, si n-au inaintat nici-o plangere in legatura cu folosirea acestora.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code