Ponturi pentru pariurile sportive

Ponturi pentru pariurile sportivePentru multi dintre tinerii de azi, casele de pariuri si pariurile in general reprezinta aproape un mod de viata.

Cele mai multe case de pariuri online isi atrag clientii prin oferta de pariuri sportive extrem de variata si, mai nou, prin jocurile de tip “slot machine” care pot aduce profituri destul de serioase.

Iata cateva ponturi pentru pariurile sportive de care ar trebui sa tina cont atat pariorii incepatori cat si cei mai experimentati.

Ignorati sentimentele

Toti cei care sunt incepatori in ale pariurilor ar trebui sa stie ca pariurile sportive se pun pe evenimente cat de cat cunoscute. Insa exista o diferenta in a plasa pariuri pe evenimente sportive cu care sunteti familiarizati si a paria cu “inima”.

Doar pentru ca esti atasat de o echipa anume sau pentru ca ai urmarit un timp indelungat o echipa din NBA nu inseamna ca pariurile puse pe aceste echipe reprezinta cele mai bune solutii. Una este sa fii un fan al sportului si alta este sa fii un parior adevarat. Evitati pariurile bazate pe loialitatea pentru un anumit club.

Intelegeti impactul pe care il au intreruperile

Fiecare echipa se confrunta cu intreruperi, indiferent de sport. Intreruperile afecteaza diferitele ligi sportive in moduri variate. De exemplu, in campionatul national de fotbal american (NFL) o saptamana de intrerupere ofera unei echipe timp sa se odihneasca si sa-si faca planul pentru urmatorul meci.

Pe de cealalta parte, cluburile de baseball care termina o serie de playoff mai devreme si trebuie sa astepte ca seria adversarului sa se termine si ea, isi ies adesea din mana, isi pierd din antrenament. Prin urmare, trebuie sa intelegeti in ce masura sunt importante intreruperile si cum afecteaza acestea echipele pe care doriti sa pariati. Trebuie sa luati in calcul cat de mult timp a trecut intre ultimul joc al  echipei alese si jocul pe care urmeaza sa pariati.

Investiti in carti

Achizitionarea catorva carti despre lumea pariurilor sportive va va face un client al caselor de pariuri mult mai bine informat. Acestea va pot orienta spre strategii si concepte care va pot ajuta sa va cresteti sansele de castig. Exista o multime de carti foarte bune despre lumea pariurilor sportive; cautati titluri scrise de experti in domeniu sau autori cu o buna cunoastere in domeniul matematicii precum Stanford Wong. Evitati sumedenia de carti in format electronic scrise de necunoscuti care va promit ca nu puteti rata castigurile uluitoare propuse de ei si care evident ca nu au niciun fel de experienta in acest domeniu.

Stabiliti-va si urmati un buget

Calculati cam cati bani sunteti dispusi sa pierdeti si limitati-va sa pariati in aceasta suma. Exista strategii variate de gestionare a bugetelor – unele va vor spune sa nu pariati pe un singur meci mai mult de 5 % din totalul bugetului stabilit, altele ridica procentul la 10 %. Gasiti un sistem de gestionare a bugetului pentru pariuri care sa va ajute si pe care sa-l urmati constant, altfel riscati sa pariati prea mult pe fiecare joc.

Pentru a viziona o gama larga de case de pariuri accesati E-pariuri.ro.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code