Probleme comune pentru Huawei Mate 10 Lite

Probleme comune pentru Huawei Mate 10 LiteFoarte multe persoane care si-au schimbat recent telefoanele mobile si-au indreptat atentia spre Huawei, iar Mate 10 Lite este un telefon ales de catre foarte multe persoane.

Nici nu se putea altfel, in conditiile in care discutam despre un dispozitiv ieftin, dar care dispune de specificatii tehnice remarcabile pentru pretul sau.

Cu toate acestea insa, exista cateva probleme comune pentru Huawei Mate 10 Lite, iar datorita acestora, utilizatorii pot ajunge cu telefoanele in service. Haideti asadar sa vedem despre ce este vorba.

Prea mult bloatware

Huawei a reusit sa-si controleze dorintele pentru a umple complet smartphone-ul cu propriile aplicatii si software. Cu toate acestea, exista inca aproximativ 800 MB de bloatware pe smartphone. Iata ce puteti face pentru a rezolva asta.

Solutii:

Din fericire, Huawei este constient ca nu multi oameni vor aprecia aplicatiile pe care le-au instalat pe smartphone-ul lor, astfel incat au pastrat bloatware-ul la un nivel minim. Deci, dupa ce verificati din nou toate aplicatiile din sectiunea “aplicatii instalate” si dezinstalati aplicatiile inutile de pe dispozitiv, ceea ce va ajuta sa salvati spatiul de stocare si sa imbunatatiti performanta. Daca apasati lung pe aplicatie, veti primi o optiune de dezinstalare a aplicatiei si doar urmati instructiunile de pe ecran pentru a face acest lucru.

Stergeti cache-ul de aplicatii si sterge partitia cache: Cache-ul este cel mai important lucru care nu trebuie ignorat deoarece provoaca problema de performanta in dispozitiv. De fiecare data cand deschideti sau utilizati o anumita aplicatie, memoria cache se stocheaza in fundal si tot ce trebuie sa faceti este sa o clarificati la timp. Deci, deschideti fiecare aplicatie din aplicatiile instalate in setari si atingeti optiunea “Stergeti memoria cache” pentru a elimina memoria cache.

Daca nu reusiti sa stergeti aceste aplicatii, atunci cu siguranta urmatorul pas consta intr-o vizita la un service gsm, pentru ca specialistii sa dezinstaleze acele aplicatii.

Imposibil de evacuat tava SIM

Unii utilizatori au raportat ca nu au putut scoate tava SIM din smartphone. Pot exista mai multe motive pentru ca acest lucru sa se intample. Daca nu reusiti sa scoateti tava SIM, puteti urma pasii de mai jos:

  • Asigurati-va ca utilizati instrumentul tavii SIM furnizat impreuna cu Huawei Mate 10 Lite;
  • Daca nu aveti instrumentul de evacuare a tavii SIM, puteti folosi chiar un varf de ac pentru a scoate tava din carcasa telefonului;
  • Nu incercati sa scoateti fortat tava afara; in caz contrar, o veti deteriora definitiv. Singura modalitate de a o scoate este prin punerea instrumentului in slotul mic situat langa acesta.

Daca tava inca nu iese, va trebui sa mergeti cu dispozitivul in service, iar acolo specialistii care au la dispozitie o multime de instrumente speciale, vor putea scoate tavita afara, astfel incat sa indepartati sau sa inlocuiti cartela SIM.

Ei bine, acestea sunt doua exemple, dar exista si situatii cand datorita faptului ca nu au fost bine protejate, dispozitivele Huawei Mate 10 Lite, ajung in service pentru o inlocuire display Huawei Mate 10. O asemenea problema insa poate fi evitata, atunci cand telefonul este echipat cu accesorii de protectie compatibile.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code