Posts Tagged ‘Produse alimentare si nealimentare’

Anvelope, subiect de discutie pe timp de iarna

Anvelope, subiect de discutie pe timp de iarna
Anvelopele sunt subiectul central al tuturor discutiilor curente despre masini, starea drumurilor si vreme. De ce? Pentru ca anvelopele, sau mai bine zis, starea si tipul anvelopelor au cel mai mare impact asupra vietii soferilor in aceasta perioada a anului.

Sezonul rece isi cere drepturile in toate domeniile, inclusiv in cel auto, anvelopele cu care sunt echipate masinile trebuie sa fie de sezon, adica anvelope de iarna.

Acesta este adevarul pur. In aceasta idee, in Timisoara se gasesc anvelope la Selgros, pentru toti cei care inca nu au facut schimbarea pe anvelope de iarna, desi ar fi trebuit. (more…)

Femeile si incaltamintea

Femeile si incaltaminteaFemeile adora incaltamintea, mai exact femeile adora pantofii, este un lucru bine cunoscut, a devenit deja un stereotip si un cliseu.

Femeile indragostite de cumparaturi si mai ales de cumparaturi de incaltaminte vedem in orice film, serial sau reclama. Este o imagine promovata puternic.

Incaltamintea de dama este un domeniu incredibil de vast, exista zeci, poate chiar sute de tipuri de pantofi, sandale, de pantofi cu toc si multe, multe altele.

Desigur, trebuie cate o pereche din fiecare, o pereche pentru fiecare sezon, o pereche dintr-o culoare, o pereche din alta culoare si asa se ajunge incet, dar sigur, la o colectie fabuloasa.

Iar incaltaminte de dama se gaseste peste tot, absolut peste tot, pentru ca femeile vor cumpara pantofi oriunde ar fi, in Iasi gasesti incaltaminte de dama si la Selgros, printre cumparaturile de alimente poti sa cumperi si o pereche de pantofi sau de sandale, daca vreuna dintre ele iti face cu ochiul. (more…)

Cum facem o tarta cu dovleac?

Cum-facem-o-tarta-cu-dovleacIn orice anotimp, dovlecii dulci sau placintarii, asa cum ii numesc unii, sunt dintre cele mai usor de combinat legume.

Cu acestia putem realiza o multime de preparate. Si, ca intotdeauna, incepem cu preparate din domeniul produselor de patiserie, pentru ca acestea sunt printre cele mai placute de catre toata lumea si astfel vom putea introduce mai usor dovleacul in meniul de toamna.

Aceasta tarta pe care o propun se face foarte usor, cu conditia sa urmati fiecare pas din cei de mai jos si sa respectati ingredientele intocmai. (more…)