Puncte forte si puncte slabe ale terminalelor Sony Xperia

Puncte forte si puncte slabe ale terminalelor Sony Xperia
Cred ca toata lumea cunoaste deja faptul ca incetul cu incetul am ajuns sa fim dependenti de telefoanele mobile inteligente, iar din acest motiv, fiecare dintre noi ne dorim sa detinem un smartphone cat se poate de performant, si care sa fie scos pe piata de catre unul dintre cele mai renumite branduri.

Unul dintre brandurile de top de pe piata de telefoane mobile este fara indoiala Sony, asa ca fiecare dintre noi ne putem indrepta cu incredere atentia spre un telefon al acestui producator, iar terminalele din gama Sony Xperia, cu siguranta ne vor fi pe plac.

In primul rand, ar fi inspirata alegerea unui telefon din aceasta gama datorita aspectului minunat pe care il au telefoanele Sony Xperia. Plus de asta, specificatiile tehnice ale terminalelor Sony Xperia sunt pur si simplu incredibile, iar aici este neaparat de precizat faptul ca aceste telefoane vin cu cea mai tare camera foto de pe piata.

Mai mult decat atat, aspectul terminalelor Sony Xperia este unul cat se poate de frumos, iar pretul acestora este mult mai mic in comparatie cu pretul terminalelor scoase pe piata de catre Apple sau Samsung.

Trebuie mentionat insa si faptul ca aceste telefoane, oricat ar fi ele de performante, pot intampina diferite probleme, iar una dintre acestea ar fi legata de bateria telefonului. In acest caz, multi utilizatori se duc direct cu terminalul intr-un service gsm unde se efectueaza reparatii Sony, pentru o inlocuire acumulator Sony Xperia.

Alti utilizatori insa, incearca sa urmeze diferite trucuri pentru remedierea acestei probleme, iar un astfel de truc ar fi acela de a seta luminozitatea ecranului la un nivel minim. In acest fel, cu siguranta se va putea obtine o economie a energiei.

Plus de asta, utilizatorii ar trebui sa inchida toate acele functii ale telefonului de care nu au nevoie in momentele respective, iar aici amintim functia wifi, functia Bluetooth, functia GPS, sau chiar si datele mobile, care toate la un loc, au un consum mare de energie.

Mai mult decat atat, utilizatorii ar putea sa opteze pentru activarea functiilor de economisire a energiei, iar in acest fel cu siguranta bateria terminalelor Sony Xperia pe care le detin, va rezista mai mult timp incarcata.

Trebuie insa precizat faptul ca sunt si cazuri in care toti acesti pasi sunt efectuati de catre utilizatori, insa in continuare telefoanele lor nu rezista prea mult timp incarcate, asa ca acestia isi duc intr-un final telefonul la service.

Mai este iarasi important de precizat faptul ca pe langa problemele cu bateria, anumite terminale din gama Xperia a celor de la Sony, ajung pe mana specialistilor de la service si datorita faptului ca se blocheaza in timpul utilizarii.

De cele mai multe ori, intr-o astfel de situatie fie telefonul este resetat pentru a reveni la valorile din fabrica, fie va fi supus unei reinstalari a sistemului de operare.

Asadar, dupa cum se poate observa, oricat de performante ar fi terminalele din gama Sony Xperia, si acestea pot ajunge pana la urma la service.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code