Posts Tagged ‘rafturi’

Cum au influentat italienii mobila?

Cum au influentat italienii mobila?
Cand spunem mobila ne referim atat la rafturi si mobilier de depozitare cat si la alte tipuri de mobilier care au fost cu siguranta influentate de modul in care era produsa mobila in orasul Florenta.

In perioada renascentista si-au facut aparitia mai multe inovatii in ceea ce priveste designul. Odata cu toate aceste schimbari si cu aspectul mobilei s-a schimbat si tehnologia de productie pentru ca mobila a inceput sa fie facuta din lemn masiv. (more…)

Unde amplasam corect un depozit?

Unde amplasam corect un depozit?Amplasarea unui depozit va tine cont mai inatai de organizarea in mod rational a modului de circulatie a marfurilor care sa conduca spre circuite cat mai scurte in ceea ce priveste distribuita produselor.

Produsele in depozite sunt stocate pe rafturi paleti si la rafturi trebuie sa se asigure accesul atat pe jos cat si cu masini si utilaje speciale si trebuie de asemenea sa se minimizeze si riscul de aparitie a accidentelor.

Conteaza foarte mult repartizarea in spatiu a productiei fapt ce determina ce flux de marfuri va ajunge in depozit, intensitatea si drumul pe care le vor urma aceste produse, distantele ce vor fi parcurse precum si normele in care se deplaseaza marfa. (more…)

Idei creative de amenajare a bucatariei

Idei creative de amenajare a bucatariei Bucataria nu este doar locul in care pregatim cele mai delicioase mancaruri, dar si locul in care ne putem relaxa in timp ce servim un ceai dupa o zi obositoare.

Datorita timpului pe care il petrecem in bucatarie, ne dorim ca aceasta sa arate cat mai bine, dar si sa fie organizata intr-un mod practic, pentru a utiliza eficient fiecare milimetru pe care il avem la dispozitie.

In bucatarie ne primim uneori musafirii si tot in bucatarie ne strangem impreuna cu intreaga familie atunci cand mancam sau savuram un desert delicios. Tocmai de aceea trebuie ca bucataria sa ofere o atmosfera calda si primitoare, in care cu totii sa ne relaxam. Pentru a putea depozita cu usurinta toate obiectele pe care le dorim, putem alege rafturi metalice, care sunt practice, arata foarte bine si sunt deosebit de rezistente. (more…)