Posts Tagged ‘reparatii Htc’

Tu unde iti repari telefonul?

Tu unde iti repari telefonul?
Sunt foarte multe cazuri in care o persoana isi cumpara un telefon mobil inteligent iar acesta dupa o anumita perioada de timp fie incepe sa functioneze din ce in ce mai greu, fie se defecteaza.

Stim cu totii ca telefoanele mobile din zilele noastre nu sunt la fel de rezistente precum cele vechi sau cele clasice cu butoane, iar din acest motiv ele se pot defecta destul de rapid.

Si daca te gandesti ca pe piata sunt tot felul de producatori de telefonie mobila, nici nu mai este de mirare acest lucru. Cu totii ne dorim un telefon cat mai performant si de la un producator cat mai renumit, insa nu toata lumea are acest noroc. (more…)

Cel mai ieftin smartphone de la HTC – Desire 310

cel-mai-ieftin-smartphone-de-la-htcdesire310HTC Desire 310 este cel mai ieftin smartphone produs de catre cei de la HTC. Acesta te va costa doar 110 lire la liber (fara abonament), ceea ce inseamna ca intra intr-o competitie directa cu favoritul nostru de buget, Motorola Moto G.

Esti in cautarea unui service pentru reparatii Htc la costuri minime? Intra pe website-ul Service-Gsm.ro. (more…)

De ce este important sa inchideti corect un laptop?

De ce este important sa inchideti corect un laptopHTC este un producator important pe piata dispozitivelor IT si de telefonie mobila. Chiar daca producatorul nu este unul dintre cele mai mari branduri din lume fabrica dispozitive IT foarte bune.
O sa vedem in continuare cum trebuie sa se realizeze inchiderea corecta a laptopului sau a calculatorului HTC.

Nu de putine ori apare intrebarea cum se inchide corect un laptop? Trebuie inchis din butonul power sau din Windows cu ajutorul butonului Shut Down? Raspunsul evident nu poate fi altul decat ca laptopul se inchide corect cu ajutorul butonului Shut Down. (more…)