Saltea anatomica Somnart pentru un somn cu adevărat sănătos și liniștit

Saltea anatomica Somnart pentru un somn cu adevărat sănătos și liniștitO saltea anatomică Somnart cu Aloe Vera este excelentă și oferă cel mai bun confort la culcare. Datorită combinației de adaptare optimă a corpului la spuma visco-elastică și confortabilă, salteaua are un efect extrem de relaxant asupra corpului.

Husa de saltea cu Aloe Vera, asigură o reglare optimă a umidității. Este matlasată pe ambele părți, anti-alergenică puternică și poate fi utilizată pe ambele părți. Respirabilitatea excelentă a acestui material, asigură un mediu de somn sănătos și echilibrat. De asemenea, este potrivită și pentru persoanele care suferă de alergii. 

Saltea anatomica Somnart – Caracteristici

Salteaua anatomică Somnart este creată cu o spumă inteligentă din material viscoelastic, care oferă produsului cele mai înalte proprietăți anatomice și confort. Adoptă contururile corpului și distribuie sarcina uniform pe suprafață, apoi își reia rapid forma inițială.

Cu 100% spumă poliuretanică cu adaos de substanțe naturale, salteaua anatomică este ecologică. Salteaua Somnart anatomică este confecționată cu zone de elasticitate diferențiată (cap, gât, spate, bazin, coapse), care oferă suportul corect coloanei vertebrale.

Structura microcapilară asigură o permeabilitate ridicată la umiditate, iar formarea de microorganisme și bacterii este exclusă.

Saltea anatomica Somnart – Beneficii pentru sănătate

Modificările legate de vârstă afectează negativ somnul. La persoanele de peste 50 de ani, somnul este mai empatic și oamenilor le este mai greu să adoarmă după ce s-au trezit accidental în mijlocul nopții.

Cerințele pentru confortul unei saltele de dormit se schimbă, iar salteaua pe care au dormit până acum se transformă brusc într-un pat incomod. Bolile ortopedice se fac și ele simțite, apar dureri și disconfort la nivelul spatelui și al membrelor.

Toți acești factori sunt responsabili de calitatea somnului. Gerontologii sunt de acord că locul de dormit al unei persoane în vârstă trebuie să fie cât mai convenabil pentru utilizator.

La persoanele cu vârsta peste 50 de ani, stadiul somnului profund este redus – faza principală a odihnei nocturne în care corpul se odihnește cel mai eficient. Somnul devine intermitent, frecvența trezirilor crește, iar durata totală a somnului nu se schimbă. Acest lucru duce la somnolență în timpul zilei.

Este mult mai ușor să te relaxezi și să dormi pe o saltea anatomică confortabilă, care să asigure nivelul optim de confort pe timpul nopții. În plus, este important să alegi o saltea cu umpluturi hipoalergenice. Alergiile precum mâncărimea sau congestia nazală, pot avea un impact negativ asupra calității somnului.

Fără bacterii și acarieni

Modificările legate de vârstă fac dificilă ventilația plămânilor, așa că este imperativ ca aerul din dormitor să fie curat. Prin urmare, o altă caracteristică importantă a saltelei este permeabilitatea la aer.

Numai în acest caz, praful și umezeala nu se vor acumula în interiorul saltelei – principalele motive pentru creșterea bacteriilor și a acarienilor de praf în saltele. Acestea nu numai că provoacă reacții alergice, ci și exacerbează bolile respiratorii. Astfel de modele sunt mai potrivite din motive fiziologice. 

Odată cu înaintarea în vârstă, vasele devin mai fragile.  Dormind pe salteaua anatomică SomnArt moale vei evita presarea și deteriorarea vaselor de sânge. În plus, ameliorează mai bine articulațiile, care odată cu înaintarea în vârstă pierd sprijinul muscular.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply