Samsung Galaxy Note Pro 12.2 – o politica hegemonica de succes

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 - o politica hegemonica de succesCine a zis ca numai telefonul si laptopul fac parte din preferintele utilizatorilor de tehnologie s-a inselat amarnic. Cu putere si mai mult decat oricand, mintile inovatoare de la Samsung au pornit o adevarata politica hegemonica si in ceea ce priveste teritoriul tabletelor.

Cunoscatorii de tablete poate stiu deja, insa noi tinem mortis sa o mai spunem o data. Samsung exceleaza in orice privinta, iar odata cu aparitia modelelor de tablete Samsung Galaxy Note Pro 12.2 se pare ca acestia s-au auto-depasit de-a dreptul.

Populara deja, fiind utilizata de milioane de oameni tableta a ajuns sa ofere posibilitati de nebanuit. Pentru utilizatorii de tablete insa, noua Samsung Galaxy Note Pro 12.2 este o adevarata revelatie. Din simpla denumire a tabletei ne putem face in prima instanta o idee asupra dimensiunilor ei. 12.2 inch, un ecran suficient de mare pentru orice imagine ai vrea sa rulezi: fie ca este vorba despre un joc, fie despre filele unei carti, fie despre un videoclip pe care iti doresti sa il urmaresti.

Greutatea te ajuta in mod clar, cele 750 de grame pe care le detine tableta o fac lejer de manevrat si de transportat. E drept, este destul de greu sa lucrezi pe aceste tablete cu doar o singura mana, mai ales avand in vedere specificatia ca variantele de tip 3G si 4G, cantaresc cu 3 grame in plus, adica 753 g.

Ceea ce ne atrage in mod deosebit atentia este faptul ca aceste tablete sunt deosebit de subtiri, ele avand o inaltime de doar 7,95 mm. Dimensiunile sunt de 204 mm latime si 295,6 mm lungime, cu adevarat un monitor in miniatura. Din punct de vedere al specificatiilor tehnice, cei de la Samsung, asa cum ne-au obisnuit, s-au intrecut pe ei insisi.

Memorie de 32 sau de 64 GB, procesor Octa Core de 1.9GHz Quad + 1.3GHz Quad. Camera frontala este de 2 megapixeli, in vreme ce camera principala este una cu rezolutie de 8 megapixeli, cu functie inclusa auto-focus.

Ca spatii de conectare tableta se bucura de un conector de tip USB 3.0, de un MicroSD de pana la 64 GB si de un micro USB 3.0 (5.3V, 2A). Pentru cei care utilizeaza in mod frecvent aplicatiile sau conexiunea la internet, tableta se bucura de autonomie extinsa, in functie de specificul activitatii. Astfel, internetul poate fi utilizat pana la 13 ore, iar fisierele de tip video au o autonomie de pana la 11 ore.

Fiind produsa sub brandul Samsung, nemaipomenita tableta ruleaza fireste pe un sistem de operare Android, astfel incat si aplicatiile vor fi in concordanta cu acest lucru. Pentru aplicatii, jocuri si diverse alte tipuri de fisiere descarcate poate fi accesata aplicatia Samsung Apps, iar conectarea la internet poate fi realizata si prin retele de tip Wi-Fi.

Dintre abilitatile pe care le detine noua tableta de la Samsung una dintre cele mai benefice optiuni este cea de impartire a ecranului in functie de activitatea pe care o depunem, cu ajutorul functiei Multi Window. La ce foloseste aceasta functie? V-ati gasit vreodata in situatia in care trebuie sa comutati paginile de internet deschise pe tableta sau sa trebuiasca sa le inchideti pentru a putea accesa meniul dorit?

Ei bine cu aceasta tableta este mai mult decat usor sa vizionezi un clip in timp ce scrii, sau sa joci un joc in timp ce vizionezi un film. Multi Window reuseste sa faca acest lucru prin impartirea ecranului in 4 puncte de acces care sa redea in functie de solicitare raspunsul la aplicatia dorita. Functia S Pen ne sta la dispozitie pentru a accesa mult mai usor meniul de scriere, in 5 moduri diferite: Pen Window, Action Memo, Scrapbooker, Screen Write si S Finder.

In mod cert tableta a ocupat si pana in ziua de astazi un loc foarte important in viata fiecaruia dintre noi. Senzatia este insa ca din ce in ce mai mult vom constata imbunatatiri semnificative aduse acestor produse, chiar incepand cu acest model de Samsung, si anume Samsung Galaxy Note Pro 12.2. Il asteptam si noi cu foarte multa curiozitate, urmarind in fiecare zi ofertele magazinelor de profil precum www.dwyn.ro.

Acesta este spatiul online in care am putut gasi toate noutatile din domeniul tehnologiei, la foarte scurt timp de la aparitia acestora si la preturi mai mult decat accesibile. Asadar, vom veghea atenti aparitia si la noi in tara a acestei tablete, pentru a ne putea bucura si noi cu adevarat de beneficiile unei tablete de o calitate exceptionala.

Alte stiri actuale :

1. Televizorul de 150.000 dolari de la Samsung
2. Samsung și UNESCO încep primul parteneriat global
3. Primele imagini cu viitoarea tabletă Samsung Galaxy Tab 4 7.0
4. Incepe razboiul pe “frontul” smartphone-urilor: Seful HTC ataca Samsung Galaxy S5
5. Smartphone-ul Samsung Galaxy S5 a fost lansat în România

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code