Posts Tagged ‘service telefoane’

Primele probleme semnalate pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus

Pentru fanii telefoanelor de la Apple, asteptarea a luat sfarsit, iar terminalele iPhone 8 si iPhone 8 Plus au aparut pe piata, de mai putin de o luna.

In ciuda faptului ca utilizatorii sperau ca acestea sa fie in sfarsit telefoanele perfecte, se pare insa ca, si aceste telefoane deja au starnit nemultumirea utilizatorilor, si pe buna dreptate, iar in continuare vom vorbi despre acest aspect in cele ce urmeaza.

O mare parte dintre utilizatorii care si-au dorit sa aiba inca din primele zile un astfel de smartphone, indiferent ca discutam despre iPhone 8 sau despre iPhone 8 Plus, au fost dezamagiti de faptul ca telefonul lor avea probleme cu difuzorul.

(more…)

Ce avertismente au dat companiile de telefonie mobila despre riscurile cancerigene?

Ce avertismente au dat companiile de telefonie mobila despre riscurile cancerigene?
Mariti distanta dintre telefonul mobil si cap, folositi functia de speaker, sau functia de a vorbi prin fir cu microfon sau difuzoare in ureche in timp ce telefonul este in buzunar, folositi Bluetooth, folositi SMS-ul!!! De ce exista aceste recomandari?

Pentru ca se stie ca telefoanele mobile emit radiatii foarte intense, care afecteaza sanatatea celor care le utilizeaza prea des sau necorespunzator. Nu le folositi ata de des in lifturi sau cladiri si zone rurale, sunt sfaturile expertilor!!! (more…)