Posts Tagged ‘service’

Calitatea partilor componente in servisarea unui iPhone

Calitatea partilor componente in servisarea unui iPhoneNu-ti fie rusine niciodata sa intrebi o firma de reparatii despre ce fel de parti componente vor folosi la reparatiile telefonului tau. Intreaba-i mai ales despre sursa de fabricatie a acestora.

Chiar daca acestia iti pot recomanda listarile de pe eBay sau Amazon, ale anumitor parti componente cu preturi mai ridicate, aceasta nu constituie o cale pe care ar merge o companie cu reputatie in domeniu.

Furnizori precum eTech Parts, ofera service-urilor de reparatii deal-uri foarte bune, in functie de cate piese sunt comandate de la acestia pe perioada unei luni calendaristice. Cu cat mai multe piese sunt comandate, cu atat mai mult vor primi discount-uri pentru partile componente respective. (more…)

Ce sa am in vedere cand imi cumpar un telefon inteligent?

Ce sa am in vedere cand imi cumpar un telefon inteligent?Cand esti in cautarea unui service de reparatii telefoane Bucuresti nu alegi la intamplare, ci cauti cel mai bun service. Alegerea poate fi dificila, avand in vedere faptul ca Bucurestiul este un oras mare in care ai foarte multe service-uri de reparatii telefoane Bucuresti.

Daca ai multe optiuni si nu stii pe care sa o alegi, noi iti recomandam site-ul www.servicegsm.ro, site cu ajutorul caruia vei lua legatura cu specialisti devotati si gata sa te ajute.

Tot mai multe persoane isi cumpara telefoane inteligente. Acestea sunt extrem de utile daca sunt folosite in mod intelept. Daca si tu vrei sa-ti faci o noua achizitie, in cele ce urmeaza vrem sa vorbim despre aspectele pe care trebuie sa le ai in vedere cand vrei sa-ti cumperi un smartphone. (more…)