Sfaturi pentru aplicarea corecta a rujului

Daca vrei un ruj de calitate si o recomandare de la profesionisti te indrumam spre ruj lichid mat Boys’n’Berries Nudelicious Cupcake acesta fiind un ruj absolut adorat de toate utilizatoarele. Este un ruj frumos si cremos care se va aseza perfect pe buze.

In timp ce rujurile foarte rezistente sunt scumpe, puteti obtine mai mult de la un ruj daca il cumparati din farmacii de exemplu, sau din linkul anterior mentionat.

Unele femei prefera sa aplice prima data liner, argumentand ca nu veti putea vedea linia naturala a buzelor daca aplicati mai intai rujul. Cu toate acestea, alte femei afirma ca buzele lor par a fi mai naturale cand aplica liner pe conturul buzelor dupa aplicarea rujului. Experimentati aceste doua abordari pentru a vedea care va place cel mai mult.

Evitati linerul intunecat cu un ruj de culoare rosie

Buzele definite sunt grozave, dar asigurati-va ca stratul de protectie se potriveste cu rujul sau luciul. Folosind un liner inchis, cu buzele luminoase, si ar putea sa arate putin ciudat si chiar sa nu se potriveasca.

Testati corect produsele din

Este pur si simplu neigienic sa testezeti rujul la un magazin Sephora sau la un magazin fara a sterge rujul cu un tesut. Puteti evita testarea pe buzele dvs. prin impingerea stick-ului pe varful degetelor.

Pielea de aici mai aproape de buzele tale decat de partea din spate a mainii acolo unde obisnuiai sa testezi in general. De asemenea, este foarte politicos sa stergeti capatul  rujului inainte de a-l pune inapoi pentru a incerca o alta persoana.

Nu renuntati la o nuanta de la prima vedere

Gandeste-te de doua ori inainte de a arunca acel ruj care nu-ti place deloc. Dupa cum va vor spune multi editori de frumusete, este foarte posibil sa creati o culoare superba a buzelor prin amestecarea rujurilor care nu va plac. Faceti o incercare data viitoare si puteti fi surprinsa de rezultate.

Nu este nevoie sa informati pe toata lumea despre paharul care va apartine lasand o uruma de ru pe margine. Pentru a preveni acest lucru, lingeti discret buzele inainte de a lua o gustare sau de a bea dintr-un pahar. Chiar functioneaza.

Rujul care nu ajunge in cana sau pe obrazul sotului tau va ajunge in final in interiorul tau. Studiile arata ca femeia consuma in medie aproximativ 6 kilograme de ruj pe parcursul vietii. Cu toate acestea, nu este nevoie sa va faceti griji. Ingredientele din ruj nu va vor afecta si nu sunt digerate de acizii gastrici.

Exista un truc simplu pentru a evita rujul pe dinti si veti dori sa o faceti de fiecare data. Dupa aplicarea rujului, treceti pur si simplu cu degetul aratator oeste dinti. Rujul in exces se va lipi pe deget, mai degraba decat pe dinti.

Rujul se poate dovedi o solutie foarte buna atunci cand aveti nevoie de o pata de culoare rapid. In timp ce puteti folosi rujul ca pe un blush rapid, nu ar trebui sa utilizati niciodata blushul pe post de ruj.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code