Sfaturi practice pentru pasionatii de pariuri sportive

 

Oricine viseaza sa se imbogateasca peste noapte, desi prea rar parca se intampla asta. Reusesc sa atinga un nivel financiar destul de satisfacator cand intra in lumea pariurilor sportive cei care au in vedere anumite strategii, care nu pun bileletele chiar la ghici, cum fac multi.

Unii sunt interesati de ponturi sportive pentru ca sunt captivati de mirajul acestora, altii din pura pasiune  si marea parte pentru ca doreste sa se imbogateasca rapid. Daca ceilalti sunt ghidati de alte motive, acestia din urma tind sa esueze in cea mai mare masura pentru ca se lasa condusi de impuls de cele mai multe ori.

Sunt sanse de a castiga sume insemnate, insa pentru asta este bine sa ai o oarecare ordine in ceea ce faci si sa nu lasi instinctul sa iti dicteze mereu alegerile.

Desi pariurile se extind peste sectorul celor sportive, ma voi limita strict la acestea in randurile ce urmeaza. Ai doua modalitati de a paria – offline, la casele fizice de pariuri, si online, pe diverse site-uri de specialitate. Este recomandat sa ai in vedere o serie de reguli pentru a obtine rezultatele la care speri. In fapt, sunt mai mult niste recomandari, care devin reguli in momentul in care decizi sa te implici serios in pariuri, respectiv sa obtii si rezultate pe urma acestora.

Ca sa iti cresti sansele de castig, dupa ce te familiarizezi cu sistemul si cunosti termenii ce se folosesc aici, iata cateva lucruri pe care ar trebui sa le ai de asemenea in vedere.

  • Limiteaza numarul de evenimente pe care pariezi

Sunt si persoane care atunci cand ies de la casa de pariuri au in mana pomelnice adevarate. Nu este o recomandare sa plasezi prea multe  bilete. Sansele de a castiga sunt destul de reduse in astfel de situatii. Din punct de vedere matematic, cu cat numarul de evenimente pe care le joci este mai mare, cu atat cel al biletelor castigatoare va scadea.

Limiteaza-te deci cel mai bine la o limita rezonabila. 5 bilete, cel mult, ar trebui sa fie suficient.

  • Pune mereu cote rezonabile

Stii cum se spune ca nu e recomandat sa te intinzi mai mult decat ti-e plapuma. Si in cazul pariurilor se aplica aceasta zicala. Cand urmaresti deci ponturi sportive, asigura-te ca deciziile pe care le iei nu sunt absurde.  Ce ar trebui sa intelegi prin cota rezonabila? Ei binem maxim 2 ar trebui sa fie limita. Sunt cazuri in care si la cota de 1,10 poti sa ai parte de surprize.

  • Incearca sa eviti extremele

Pe cat de mult este posibil, incearca sa eviti extremele pentru ca nu sunt deloc recomandate. Prea mici sunt sansele sa ai parte de castiguri atunci cand le ai in vedere. Opteaza pentru o suma modesta atunci cand faci pariuri. Nu stii niciodata cand poti sa pierzi o suma insemnata si sa nu te alegi cu nimic. Asta ar insemna sa o dai in mania pariurilor sportive, ceea ce nu ar fi deloc sanatos.

  • Realizeaza o documentare suficienta

Ca in orice domeniu in care este vorba despre investitii finaciare, indiferent de proportiile acestora, este bine sa te documentezi putin cu privire la lumea pariurilor sportive. Nu se refera totul la intuitie, la inspiratie sau la pur noroc. Fiecare sector de pariuri functioneaza dupa diverse principii, iar tu ar trebui sa fii in cunostinta de cauza pentru a obtine si rezultate.

Ai in vedere cele de mai sus daca vrei ca incercarile tale de a te imbogati din pariuri sa nu se rezume numai la atat. Daca ai organizarea necesara, vei vedea ca sansele vor lucra pentru tine.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code