Sfaturi utile pentru montarea telefonului

Cheia integrarii oricarui nou obiect gadget in viata de zi cu zi este sa-l faci cat mai usor posibil. ExoMount Magnet Air universal pentru masina are scopul de a face exact acest lucru.

In loc sa strangeti dispozitivul, permite o conexiune magnetica cu o singura mana; doar apasati telefonul pe el si fizica va face restul. Acesta este o idee foarte buna de suport telefon auto.

Utilizarea telefoanelor inteligente in timp ce conduceti a crescut enorm. Dar, este considerat foarte daunator din cauza potentialului sau de a provoca tulburari de conducere si accidente. Oamenii adesea dau preferinta telefoanelor mobile, si nu se mai gandesc la siguranta proprie sau a celor din jur.

Uneori exista anumite lucruri care necesita o atentie imediata, cum ar fi apeluri importante, aplicatii de navigare etc. Deci, exista un loc potrivit pentru a monta telefonul in masina, astfel incat sa putem naviga in mod corespunzator in timpul conducerii, pe telefoanele mobile?

Poate ca exista ceva ce poate ajuta soferii sa interactioneze cu telefoanele lor in mod corespunzator. Iar aceasta se numeste suport auto pentru telefon, un accesoriu care i-a ajutat foarte mult pe oameni sa-si foloseasca telefoanele, fara efort. Sa exploram mai departe unde puteti monta telefoanele mobile in masina.

Cel mai bun loc pentru a monta telefonul in masina – trebuie sa stiti acum

Iata setul de locuri in care puteti monta telefoanele inteligente in timp ce masina dvs. este in miscare.

  1. Parbrizul

Parbrizul este probabil cea mai raspandita si mai frecvent folosita optiune de montare pentru a plasa telefoanele mobile.

Pentru a monta receptorul pe parbriz este nevoie de un adeziv sau de aspiratie pentru a proteja dispozitivul in pozitie. Acesta plaseaza telefonul la nivelul ochilor si este extrem de ieftin si usor de instalat – puteti lipi fara efort si il puteti scoate din carcasa la fel de usor. Acesta este probabil cel mai bun loc pentru a monta telefonul in masina.

  1. Tabloul de bord

Cel mai bun loc pentru montarea telefonului in masina este tabloul de bord. Tabloul de bord este locul cel mai favorizat pentru montarea telefonului mobil.

Prin plasarea receptorului pe tabloul de bord, puteti interactiona cu usurinta cu telefonul fara a afecta vizualizarea parbrizului. Aceasta optiune de montare face ca receptorul dvs. sa fie usor accesibil soferului. In plus, este posibila o vizualizare mai clara inainte daca puneti telefonul intr-un suport inferior.

  1. Aerisiri

Vent Mounts sunt cele mai potrivite pentru persoanele care nu doresc sa aiba telefonele lor montate in masini tot timpul.

Acestea ofera avantajele ambelor lumi, unind viziunea nestingherita a montarii tabloului de bord cu pozitia inalta si usurinta de fixare a suportului de parbriz. Puteti sa va imbunatatiti cunostintele despre mounts, urmand anumite sfaturi de conducere date de expertii auto.

  1. Suportul pentru pahare

Puteti pune telefonul chiar in fata dvs. in timp ce conduceti. Acest lucru il ajuta pe sofer sa navigheze fara a avea probleme. Puteti instala suporturile pentru pahare in orice loc potrivit. Ele sunt suficient de mari pentru a tine orice dimensiune a Smartphone-ului. Mai mult decat atat, se poate elimina usor fara reziduuri.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code