Shell Helix cu amprenta neutră de carbon – Funcționarea motorului fără probleme

Crearea de lubrifianți bazați pe inovațiile și tehnologiile companiei, a dus la dezvoltarea de uleiuri Shell Helix cu amprenta neutră de carbon, pentru vehicule care îndeplinesc cerințele moderne ale motoarelor diesel și pe benzină.

Tehnologia Shell PurePlus , de exemplu, este un progres revoluționar în industrie, transformând gazul natural într-un ulei de bază limpede ca cristalul, fără impurități conținute în țiței. Acest amestec permite obținerea unui produs final cu vâscozitate și frecare îmbunătățite, care, la rândul său, mărește timpul de funcționare al vehiculului, reduce zgomotul și consumă combustibil mai puțin.

În plus față de cele de mai sus, uleiurile Shell sunt extrem de rezistente la lucru în condiții extreme și în medii cu temperaturi ridicate sau extrem de scăzute, își păstrează caracteristicile și asigură funcționarea eficientă și protecția motorului. Adăugând mai mulți aditivi de curățare activă, s-a obținut un concentrat extrem de inovator, creând un mediu incredibil de curat în interiorul motorului și piese în mișcare bine unse.

Avizul experților privind uleiurile Shell Helix cu amprenta neutră de carbon

În loc să facem recomandări, vom lăsa faptele să vorbească de la sine. După cum știm, taxiurile sunt sub cea mai mare sarcină. O cunoscută companie de taxiuri, împreună cu Shell, au efectuat timp de câteva luni un experiment cu 15 mașini noi, care au fost conduse cu uleiuri Shell Helix cu amprenta neutră de carbon. Experimentul a fost realizat pe baza orelor moto reale și a kilometrajului.

Rezultatul a arătat că durata medie de funcționare a celor 15 mașini testate este de 2-2,5 ori mai mare, iar sarcina lor este de multe ori mai mare decât cea a mașinilor obișnuite. La astfel de sarcini extreme, este deosebit de important să utilizezi uleiuri eficiente capabile să asigure o protecție fiabilă.

Cu peste 93.000 de angajați și cu o activitate în peste 100 de țări din întreaga lume, Shell Group se alătură grupurilor de companii petroliere și energetice, creând lubrifianții pe care îi cunoaștem astăzi, disponibili pe piață sub marca Shell Helix cu amprenta neutră de carbon.

Shell folosește tehnologiile de vârf din lume pentru producerea de uleiuri și vaseline inovatoare care sunt concepute pentru a răspunde oricărei provocări. Gama largă de produse și uleiuri Shell include lubrifianți sintetici cu calități excepționale, care oferă protecție excelentă, durată lungă de viață și eficiență a echipamentelor și sistemelor.

Alegerea corectă a uleiului este esențială pentru a obține eficiența și fiabilitatea optimă a mașinilor și echipamentelor. Utilizarea uleiului potrivit asigură funcționarea motorului fără probleme. Practic, uleiul de motor împiedică suprafețele metalice din motor să se atingă și astfel să se uzeze, creând o peliculă de ulei separatoare între ele.

 De asemenea, uleiul elimină căldura și reduce uzura, protejând astfel motorul și prelungindu-i durata de viață. În plus, uleiul Shell Helix cu amprenta neutră de carbon previne acumularea de contaminanți și funingine, deoarece acestea rămân în suspensie.  

Elgeka-Ferfelis este incepand cu anul 2008 importator si distribuitor autorizat Shell Lubricants pentru piata din Romania, comercializand lubrifianti de cea mai inalta calitate marca Shell: uleiuri de motor si transmisie pentru autoturisme si camioane, lubrifianti pentru aplicatii industriale si vaseline. Aceasta reprezinta cu profesionalism divizia de lubrifianti Shell, oferind tuturor clientilor sai asistenta tehnica necesara pre si post vanzare.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply