Sistemele de pariere live si meciurile online

Sistemele de pariere live si meciurile onlinePentru a scoate profit din orice fel de pariuri sportive trebuie, intr-o oarecare masura, sa urmaresti statistici, clasamente, forma de moment, insa, in ceea ce priveste pariurile live este necesar sa vizionezi meciurile live online si sa actionezi cat mai repede pentru a prinde cotele cele mai favorabile.

In cadrul pariurilor live urmarirea de meciuri live online si sincronizarea au un rol determinant in realizarea castigurilor.

Desigur, cele doua aspecte mentionate anterior au un rol extrem de important, insa, nu pot functiona la fel de bine daca nu este folosita si o strategie sau un sistem de pariere.

Un sistem de pariere este format dintr-o colectie de strategii de pariere elaborate cu atentie de-a lungul timpului cu scopul de anula avantajele caselor de pariuri si de a creste profiturile pariorului. Pariorii trebuie sa-si modifice strategiile in functie de casa de pariuri la care joaca. Sistemele de pariere sunt folosite diferit in functie de fiecare joc.

Cele mai de succes sisteme de pariere fac uz de situatiile in care cotele sunt, fara indoiala, in favoarea jucatorului. Cele mai populare dintre acestea includ: sistemul de numarare pt blackjack, sistemul Martingale pentru ruleta, sistemul de handicap pentru pariurile sportive, sistemul Arbitrage si sistemul Hedging pentru cursele de cai. Sisteme de pariere precum Martingale, Kelly Criterion, Anti Martingale, Split Martingale, D’Alembert, Regression, Contra D’Alembert si Paroli sunt folosite pentru jocuri care cuprind un numar de evenimente fara legatura unele cu altele ca ruleta, jocurile electronice s.a.m.d.

Sistemele de pariere live pot fi usor clasificate in sisteme de progresie pozitiva, sisteme de progresie negativa si sisteme de asigurare. Vom face o prezentare a celor trei tipuri de sisteme.

Sistemele de progresie pozitiva

Acest tip de sisteme incurajeaza jucatorii sa mareasca sumele pariate de fiecare data cand castiga. Mai toti jucatorii sunt familiarizati cu ceea ce inseamna “serie castigatoare”, iar sistemele de progresie pozitiva incearca sa utilizeze aceste serii pentru a mari profiturile. Cateva exemple excelente pentru acest tip de sisteme sunt sistemul 1-3-2-6, sistemul Parlay si sistemul Paroli.

Sistemele de progresie negativa

Acest tip de sisteme indeamna jucatorii sa mareasca sumele pariate de fiecare data cand pierd cate un joc. Jucatorii care incearca acest tip de sistem trebuie sa aiba o balanta a contului destul de mare, scopul sistemului fiind acela de a transforma un pariu pierdut intr-o serie de pariuri castigatoare. Cel mai mare inconvenient al acestui sistem este acela ca nu exista o garantie ca jucatorul va castiga daca isi dubleaza suma pariata. Sistemul poate, deci, sa goleasca contul cat ai zice peste. Cateva exemple de sisteme de progresie negative sunt: sistemul D’Alembert, sistemul Martingale si sistemul Labouchere.

Sistemele de asigurari

Sistemul de pariere bazat pe asigurare reprezinta o strategie sigura de folosit ce presupune ca jucatorul sa micsoreze suma pariata de fiecare data cand castiga. Acest lucru ajuta pariorul sa economiseasca o parte din profit si sa foloseasca restul pentru un alt joc. Sistemul D’Alembert, chiar daca este considerat un sistem de progresie negativa, functioneaza si el tot ca un sistem de asigurare.

Puteti urmari zeci de evenimente sportive online si va puteti pune in practica strategiile dorite accesand http://meciuriliveonline.ro/ .


Alte stiri actuale :

1. Bonusurile la pariuri sportive atrag jucatorii spre online
2. 4 le dam! Cotele GENIALE la pariuri pentru un scor mare cu Grecia!
3. Probabil cel mai NOROCOS pariu al serii in Liga Campionilor! A avut un profit de 200% pentru un singur meci
4. DRAGOMIR vs. IORGULESCU. Vezi COTELE LA PARIURI şi cum te umpli de BANI

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply