Posts Tagged ‘specialist SEO’

Trucuri pentru o optimizare Google de calitate 

Optimizarea Google reprezintă un pas foarte important. Având drept consecință obținerea primei poziții în topul căutărilor și implicit, o creștere deloc de neglijat a audienței și a vânzărilor.

Cu toate acestea, puține sunt firmele care știu cu adevărat să ofere o optimizare de calitate, chiar și prin intermediul Google AdWords. Astfel, ne-am gândit la câteva trucuri care vă pot fi utile în cazul în care doriți să aflați secretul acestui pas.

(more…)

Cum se realizeaza SEO On Page si Off Page?

Cum se realizeaza SEO On Page si Off Page?Buna indexare in motoarele de cautare este importanta pentru orice website. Optimizarea se realizeaza On-Page si Off-Page. Pentru primul tip de optimizare este importanta crearea unui design web cat mai prietenos, care sa atraga atentia utilizatorilor si sa ii fidelizeze.

De asemenea, este necesara scrierea codului intr-un mod cat mai eficient, pentru o citire usoara, dar si pentru o incarcare mai rapida a paginii. Daca nu stiti cum sa faceti acest lucru, firma IT Exclusiv va poate ajuta, aceasta avand experienta in web design si optimizare pentru motoarele de cautare.

Exista numeroase aspecte de care trebuie sa tineti cont pentru o optimizare On-Page calitativa. Astfel, META Titlurile nu trebuie sa depaseasca 60-70 de caractere, iar META Descrierile pot avea intre 150-160 de caractere. (more…)