Strategia pentru cursele de cai

Strategia pentru cursele de caiDaca folosesti una din multele case de pariuri online atunci probabil ai sesizat existenta curselor de cai sau de caini.

In continuare va voi prezenta o strategie ce poate fi folosita in toate sporturile insa are cu precadere efecte benefice pentru pariorii pe curse de cai si caini. Se numeste metoda Each Way.

Pentru inceput tot ce trebuie sa faci e sa intri pe una din existentele case de pariuri online, sa-ti alegi cursa si apoi favoritul. Strategia poate fi inteleasa folosind expresia un pariu de plasat si unul de castigat, practic e vorba de doua pariuri combinate, si e folosita doar daca crezi ca un outsider va face o figura buna, ca se va clasa pe locul secund, imediat dupa favorit.

Astfel poti castiga bani in plus, pe langa pariul plasat pe favorit ai posibilitatea de castig si pe baza pariului secund, insa castigi bani chiar daca acesta din urma nu iese. Uneori schema functioneaza si altfel, in functie de casa de pariuri, pui un pariu la o cota de 10 / 1 (ca exemplu) de 10 lei, insa daca plasezi si un al doilea pariu cota scade la 5 / 1 , astfel in loc de 10 lei profit obtii doar 5 (daca exista un al doilea bet).

Stabilirea eventualului castig este foarte importanta pentru a nu ramane cu impresia ca esti pacalit ( este recomandata folosirea caselor de pariuri sigure ca http://www.casedepariuri.net/ ).

Pentru a continua exemplul sa zicem ca pana acum ai un posibil castig de 15 lei. Acesta se va mari odata cu plasarea celui de-al doilea bet, la fel in fuctie de casa de pariuri. In acest fel riscul creste insa profitul creste si el, si tu ca si parior iti iei anumite masuri de siguranta. Uneori e mai bine sa te limitezi la castiguri mici si sigure decat sa te arunci pe cotele mari ( care in marea majoritate a cazurilor nu vor iesi, lasandu-te cu buzunarul gol – lucru nedorit de orice parior).

De obicei cel de-al doilea pariu este facut pentru a-ti asigura suma initiala investita, astfel indiferent ca iti iese sau nu pariul tu trebuie sa ramai cu –macar- aceeasi bani in buzunar. Un derivat al acestei metode este parierea de doua ori pe favorit, odata ca iese pe locul intai si al doilea bet cum ca iese pe locul doi. Astfel in mod sigur va iesi doar o varianta, insa in ambele cazuri profitul va exista, mai mare sau mai mic in functie de sportul jucat, sau de cursa jucata.

In cel mai rau caz vei pierde ambele pariuri, dar riscul merita; chiar daca vorbim de 10 lei pariati profitul este in jur de 35 de lei pentru locul intai si de aproximativ 250 lei la o combinatie optima de doua pariuri (tot ce pierzi sunt acei 10 lei, insa experienta merita, si mai mult ca sigur cu timpul vei ajunge sa fii un parior desavarsit cu pariuri foarte bune si cu sume frumusele scoase pe urma pariurilor ).

Alte stiri actuale :

1. Cai de rasă, la preţ de limuzină
2. O nouă rasă de cai grei, creată în cea mai mare herghelie privată din Europa
3. Cursa celor mai buni cai a fost câștigată de un IEPURE!
4. Cele 16 herghelii pentru cai de rasă ale Romsilva au nevoie de investiţii de 8 milioane euro

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply