Sunt banii o necesitate pentru oameni?

Sunt banii o necesitate pentru oameni?
Probabil foarte multe persoane cauta un raspuns pentru aceasta intrebare, iar raspunsul este da, cu siguranta banii sunt o necesitate pentru oameni, iar in urmatoarele randuri veti descoperi si cateva motive datorita carora se poate spune acest lucru.

Banii creeaza mai multe oportunitati pentru oameni

Stiti ca banii pot crea o oportunitate pentru dvs.? Cand sunteti bogat si aveti banii multi, puteti cumpara o casa care este de vanzare, indiferent de pretul acesteia. Cand aveti banii, puteti investi si construi afaceri, puteti de-asemenea crea mai multe locuri de munca si dezvolta valori pentru comunitate.

Fara bani, lucrurile vor fi mai dificile. De exemplu, cand ati vazut o casa de vanzare care are un pret mai mic decat piata si stii ca aceasta este o afacere absolut buna, cum va puteti permite sa o cumparati, cand nu aveti bani?

Acest lucru nu inseamna ca nu puteti cumpara casa si sa asigurati o locuinta pentru ingreaga familie; ci inseamna ca, fara bani, lucrurile nu vor fi la fel de directe si trebuie sa gasiti alte modalitati de a rezolva problema. Dimpotriva, daca aveti banii, puteti cumpara casa si va puteti muta alaturi de intreaga familie imediat, fara a fi nevoie sa va imprumutati.

Prin urmare, banii creeaza oportunitati pentru dvs. Puteti investi banii si puteti face companiile sa infloreasca. Sau puteti doar sa dati banii copiilor dvs., astfel incat acestia sa nu fie nevoiti sa inceapa de la zero. Nimeni nu vrea sa-si vada copiii trecand printr-un inceput greu.

Banii va ofera timp, libertate si mobilitate

Banii va pot oferi timp liber. Nu trebuie sa va schimbati programul si timpul liber pentru bani. Aceasta este exact problema cu care se confrunta majoritatea oamenilor, pentru ca s-au blocat intr-un loc de munca si daca nu muncesc, nu au bani. Este o rutina fara sfarsit.

In acelasi timp, banii va ofera si libertate. Aveti libertatea de a alege ce sa mancati, ce sa cumparati, in ce casa sa stati si ce masina sa conduceti. Fara bani, alegerea dvs. va fi limitata. Daca nu aveti bani, nu puteti cheltui pentru articole de lux, prin urmare, libertatea dvs. este limitata.

Ba chiar mai rau, daca nu aveti bani trebuie sa gasiti solutii pentru a va imprumuta rapid, astfel incat sa le oferiti celor dragi o paine pe masa in fiecare zi. In aceste conditii, o casa de amanet telefoane Bucuresti poate reprezenta o solutie pentru dvs., pentru ca va ofera bani, daca lasati drept garantie smartphone-ul.

O casa de amanet insa, v-ar putea fi de folos si daca nu a-ti dori sa va amanetati smartphone-ul, pentru ca v-ati putea amaneta bijuteriile de exemplu, sau alte aparate electronice si electrocasnice.

Banii va ofera educatie

Un alt motiv important pentru care banii sunt importanti este ca banii va deschid portile celor mai renumite universitati, pentru avea parte de cea mai buna educatie. Persoanele aflate in saracie nu au sanse mari de a intra intr-o scoala buna, si nici nu prea au acces la studii superioare.

Mai mult, atunci cand aveti bani in exces pentru a cheltui, puteti cumpara carti, participa la cursuri suplimentare precum un seminar sau un atelier, platiti pentru a invata cum sa gatiti, cum sa investiti sau cum sa faceti lucrurile mai bine. Fara bani insa, nu puteti avea parte de aceste lucruri.

Deci, tinand cont de tot ceea ce am discutat in acest articol, putem afirma ca da, banii sunt o necesitate pentru fiecare dintre noi.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply