Posts Tagged ‘tablete’

Foliile de protectie – o investitie extraordinara

Foliile de protectie – o investitie extraordinaraAccesoriile gsm au devenit elemente esentiale in economia oricarui smartphone. Printre cele mai importante accesorii gsm se numara foliile de protectie. Daca sunteti in cautarea unor astfel de accesorii gsm va invitam sa accesati www.accesoriigsm.ro.

Intreaga lume si locuitorii ei sunt implicati din ce in ce mai mult in cele mai recente tehnici care implica gadgeturi. De asemenea, tinerii sunt dependenti de gadgeturile lor electronice. Acestora pur si simplu le place sa detina o multime de gadgeturi.

Noi branduri sunt in curs de dezvoltare pe piata gadgeturilor oferind o multime de smartphone-uri, iPad-uri, tablete, Macbook-uri si multe altele. Toate aceste gadgeturi sunt foarte delicate si predispuse la spargere si rupere, de indata ce ajung pe jos. Prin urmare, protejarea gadgetului devine mai mult decat necesara. (more…)

De ce e bine sa iti faci propriul calculator?

De ce e bine sa iti faci propriul calculator?Iti poti face propriul calculator atunci cand vrei sa nu cheltui prea multi bani pentru un sistem nou, deja configurat.

Atunci cand vrei sa cumperi un laptop second hand i5 sau un sistem desktop performant si nu iti ajung banii, ar fi bine sa apelezi si la o asemenea solutie, cea care te poate scoate din probleme si incurcaturi. Astfel, te vei asigura ca ai la dispozitie tehnologia de care ai nevoie, totul la un pret foarte bun pentru tine.

Modul in care sunt produse calculatoarele s-a schimbat mult in ultimii zece ani. In trecut, posibilitatile pe care le aveam atunci cand voiam sa construim un calculator de la zero erau limitate.

Acum, insa, totul e mult mai simplu, coponentele sunt mult mai usor de asamblat, iar performanta asigurata de un asemenea sistem e si ea mai buna. Programele care se gasesc acum pe piata, jocurile si toate aplicatiile existente necesita performante mai mari de la un calculator, in comparatie cu ceea ce exista in trecut. (more…)