Posts Tagged ‘telefonul mobil’

Ce avertismente au dat companiile de telefonie mobila despre riscurile cancerigene?

Ce avertismente au dat companiile de telefonie mobila despre riscurile cancerigene?
Mariti distanta dintre telefonul mobil si cap, folositi functia de speaker, sau functia de a vorbi prin fir cu microfon sau difuzoare in ureche in timp ce telefonul este in buzunar, folositi Bluetooth, folositi SMS-ul!!! De ce exista aceste recomandari?

Pentru ca se stie ca telefoanele mobile emit radiatii foarte intense, care afecteaza sanatatea celor care le utilizeaza prea des sau necorespunzator. Nu le folositi ata de des in lifturi sau cladiri si zone rurale, sunt sfaturile expertilor!!! (more…)

Reguli esentiale- optimizare continut pentru smartphone

Reguli esentiale- optimizare continut pentru smartphoneIn acest moment, o buna parte din vizitatorii care vin pe site-ul tau sunt pe telefonul mobil. De ce? Pentru ca este mult mai simplu de utilizat, pentru ca este le indemana, pentru ca exista wi-fi aproape oriunde, iar acolo unde nu exista wi-fi, exista MB, si mai este un motiv, lipsa de timp.

Nu prea mai e timp sa intram pe laptop de ficare data cand vrem sa aflam ceva. De aceea, posesorii de site-uri trebuie sa tina cont de acest lucru si sa optimizeze continutul si pentru cei care stau cu smartphone-ul toata ziua in mana.

Nu de putine ori neam lovit de site-uri care se incarcau foarte urat pe mobil si trebuia sa glisam dintr-o parte in alta pentru a citi acea informatie care ne trebuia si se afla tocmai intr-un astfel de loc. Daca esti posesorul unui astfel de site, nu e nimic pierdut, il poti imprieteni cu telefoanele mobile apeland la o echipa de profesionisti. (more…)

Cele mai placute moduri de a te relaxa cu ajutorul telefonului mobil

Cele mai placute moduri de a te relaxa cu ajutorul telefonului mobilTelefonul mobil poate fi o buna modalitate de a te relaxa atunci cand ele bineinteles functioneaza. Daca insa ai anumite probleme cu Samsung-ul tau, e posibil sa ai nevoie de un touchscreen telefon Samsung.

Daca nu te mai tine bateria la iPhone e posibil sa ai nevoie de un acumulator iPhone. Aceste produse, dar si altele pot fi cumparate online de pe www.magazingsm.ro.

Link-ul de mai sus te va duce la cel mai mare magazin GSM din Romania, magazin cunoscut atat de mult datorita faptului ca se ocupa de comercializarea unor produse de calitate. Asadar, daca ai nevoie de un touchscreen telefon Samsung original, de un acumulator, o carcasa sau de alte componente, ai nimerit in locul potrivit. (more…)