Tipuri de pariuri si avantajele lor

Tipuri de pariuri si avantajele lorPentru o persoana ce a ezitat pana acum sa castige din pariuri sportive online, procesul de pariere poate parea foarte complicat. Intr-adevar, exista mai multe variante de pariere ce au in vedere criterii diferite, insa acestea pot fi intelese de oricine atata vreme cat sunt in mod clar explicate.

Parierea pe rezultatul final este poate cea mai populara varianta printre pariurile sportive online. Exista doua posibilitati principale in cadrul acestei categorii: pariorul poate opta fie pentru una sau mai multe dintre cele trei variante de rezultate finale – victoria echipei gazda, victoria echipei aflate in deplasare sau egalitate –, fie pentru un scor final exact. In cazul primului tip de pariuri, sunt folosite simbolurile 1, X si 2, reprezentand victoria gazdelor, remiza, respectiv victoria oaspetilor.

Principalul avantaj al acestui de tip de pariuri sportive consta, in mod evident, in faptul ca, spre deosebire de cel de-al doilea caz, parierea pe un scor exact, sansele de castig sunt mai mari: este mai probabil ca pariorul sa reuseasca sa prevada ca o anumita echipa va castiga sau nu, decat sa precizeze cate goluri va marca fiecare. In plus, acest tip de pariuri sportive clasice sau online ofera si posibilitatea de pariere pe variante duble – 1X, 12, X2 –, ceea ce, bineinteles, creste sansele de castig.

In avantajul pariului pe scor exact, insa, este faptul ca, tocmai datorita faptului ca a ajunge la un prognostic clar este mai dificil, cotele sunt mai atractive, fiind cu atat mai mari cu cat scorul prezis este mai mare. Astfel, spre exemplu, pentru parierea pe un scor precum 5-3, castigurile vor fi semnificativ mai mari decat pentru pariere pe o remiza 0-0 sau 1-1.

In afara de precizarea scorului exact, exista si alte variante de pariere pe numarul de goluri ce vor fi inscrise intr-un meci, de ambele echipe. Acest tip de pariuri sportive online sau clasice se fac sub forma unor estimari de genul urmator: peste 1.5 – adica minimum doua goluri, sub 2.5 – adica cel mult doua goluri etc..

O alta forma de pariu ce vizeaza golurile marcate se rezuma la anticiparea faptului ca o echipa va marca sau nu intr-un meci. Avantajul ambelor tipuri precizate consta in faptul ca sansele de castig sunt mari, fiind vorba de precizari inexacte. In plus, cotele pentru cea de-a doua varianta de pariu sunt ridicate in cazul in care se opteaza pentru predictia „echipa x nu va marca nici un gol”.

Castiguri semnificative se pot obtine si din alt tip de pariu: aprecierea minutului inscrierii primului punct. O alta varianta foarte atractiva este pariul pe marcatori care, spre deosebire de celelalte, nu este impersonala si, de aceea, poate rezona mai bine cu pariorii ce vor simti o satisfactie deosebita atunci cand vor anticipa corect ca un anumit jucator va inscrie.

Un alt aspect ce trebuie retinut in legatura cu tipurile de pariu este legat de momentul meciului: pe langa prezicerea rezultatului final, pariorul are posibilitatea de a aprecia fie rezultatul la pauza, fie scorul pe repriza secunda. De asemenea, poate opta pentru un pariu combinat, precizand atat rezultatul de la finalul primei reprize cat si scorul final.

Aceste tipuri de pariuri sportive online sau clasice sunt mai complexe din punctul de vedere al anticiparii jocului, reprezentand astfel o provocare mai mare pentru parior si aceasta oportunitate va este oferita doar de http://www.pariuri-sportive-online.ro/ .

Alte stiri actuale :

1. Ce TREBUIE să pariezi la Steaua – Schalke
2. Fotbalul a “hibernat” sub Tîmpa
3. Super-cote din Liga Campionilor
4. Reghe CONFIRMĂ: “Gardoș poate PLECA la Dortmund!”

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply