Tipuri de pariuri sportive la fotbal

Tipuri de pariuri sportive la fotbalPrintre sporturile la care sunt intalnite cele mai multe pariuri sportive se afla fotbalul, iar cu ajutorul numeroaselor case de pariuri online, pariorii isi pot incerca norocul si indeletnicirea din confortul propriei locuinte, fiind oferite numeroase informatii cu privire la cote, tipuri de pariuri si tehnici eficiente de pariere.

Printre site-urile ce prezinta unele case de pariuri online se afla www.casedepariuri.info.

Unul dintre tipurile de pariuri sportive la fotbal este rezultatul final, ce dispune de 6 optiuni dupa cum urmeaza: victoria echipei gazda, egalitate, victoria echipei oaspete, victoria echipei gazda sau egal, victoria echipei gazda sau victoria echipei oaspete si victoria  echipei oaspete sau egal. Prin aceste tipuri de pariu se indica pronosticul de la finalul meciului.

Totodata, se pot face pariuri si la prima repriza a meciului, ce au in vedere fie daca echipa gazda conduce la pauza sau echipa oaspete conduce la pauza, daca este egalitate la pauza, daca conduce prima echipa sau este egalitate la pauza sau conduce cea de-a doua echipa sau este egalitate la pauza.

Pentru a doua repriza a unui meci de fotbal pariorii pot paria pe rezultatul meciului in cea de-a doua repriza de joc, astfel incat se considera ca de-a doua repriza incepe de la 0-0. Optiunile de pariere pentru cea de-a doua repriza sunt urmatoarele:  echipa gazda conduce in cea de-a doua repriza, este egalitate, conduce echipa oaspete, fie castiga gazdele fie este egalitate, fie este egalitate fie castiga echipa oaspete sau in cea de-a doua repriza castiga una dintre cele doua echipe.

Un alt tip de pariu  ce poate fi utilizat de pariori cand pariaza la case de pariuri online pe meciuri de fotbal este pariul Handicap, in care echipa gazda porneste cu un avantaj sau cu un dezavantaj de un anumit numar de goluri, iar acest numar este mentionat pentru fiecare meci in parte. La acest tip de pariuri este important numarul de goluri inscrise, astfel incat din acesta se scade numarul de goluri primei echipe daca semnul este “-“, iar daca este fara semn se subintelege ca este “+” si se aduna primei echipe.

Un alt tip de pariu la fotbal este Winner, prin care se pariaza pe victoria unuia dintre competitori, iar daca este egalitate pariul primeste cota 1. Tipul de pariu Pauza sau Final necesita indicarea corecta a cel putin unuia dintre rezultatele de la pauza sau la finalul meciului.

De asemenea, la fotbal se poate paria si pe primul gol, prin indicarea echipei care va inscrie primul gol, cat si pe totalul de goluri in prima repriza sau in repriza secunda. Totodata,se poate paria si pe totalul de goluri intr-un meci, prin indicarea numarului total de goluri inscrise pe parcursul unui meci.

De asemenea, exista si posibilitarea de a paria pe scorul corect, prin indicarea scorului final la meci, pentru acest tip de pariu existand 45 de optiuni de pariere.

Astfel, iubitorii de fotbal, care doresc sa parieze online pot alege dintre mai multe tipuri de pariuri online, iar indiferent de tipul de case de pariuri preferat, fie case de pariuri online, fie ofline, prin acordarea unei atentii deosebite si rabdare, se pot bucura de rezultatele dorite si pot obtine pariuri castigatoare.

Alte stiri actuale :

1. Fotbal din viitor » Cum va arăta campionatul românesc în 2023
2. Costel Pantilimon, convocat de urgenţă la naţională
3. Cupa Ambient 2013 la fotbal a ajuns la finalul ediției a 4-a
4. O veste proastă pentru naţionala de fotbal
5. Aşa ceva nu s-a mai văzut pe un teren de fotbal! Cel mai penibil penalty dictat vreodată

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply