Posts Tagged ‘tipuri de pariuri’

Pariurile – trecut, prezent si viitor

Pariurile – trecut, prezent si viitorInca nu s-a stabilit cu exactitate cand au aparut pentru prima data pariurile. In China au fost gasite zaruri vechi de 4000 de ani, in Roma antica existau luptele cu gladiatori, in Grecia, jocurile olimpice, toate acestea demonstrand ca pariurile exista de mii si mii de ani.

Acestea au influentat pana si istoria de-a lungul timpului, existand povesti care spun ca, deoarece comandatii de armate nu se intelegeau asupra unor teritorii, recurgeau la diferite jocuri de noroc, pentru a stabili cine va stapani acel teritoriu.

Pariurile se puneau intre doua sau mai multe persoane, si, chiar daca atunci nu existau agentii de pariuri oficiale, existau persoane care strangeau banii sau alte obiecte de valoare si care ofereau cote. (more…)

Tipuri de pariuri sportive la fotbal

Tipuri de pariuri sportive la fotbalPrintre sporturile la care sunt intalnite cele mai multe pariuri sportive se afla fotbalul, iar cu ajutorul numeroaselor case de pariuri online, pariorii isi pot incerca norocul si indeletnicirea din confortul propriei locuinte, fiind oferite numeroase informatii cu privire la cote, tipuri de pariuri si tehnici eficiente de pariere.

Printre site-urile ce prezinta unele case de pariuri online se afla www.casedepariuri.info.

Unul dintre tipurile de pariuri sportive la fotbal este rezultatul final, ce dispune de 6 optiuni dupa cum urmeaza: victoria echipei gazda, egalitate, victoria echipei oaspete, victoria echipei gazda sau egal, victoria echipei gazda sau victoria echipei oaspete si victoria  echipei oaspete sau egal. Prin aceste tipuri de pariu se indica pronosticul de la finalul meciului. (more…)