Posts Tagged ‘tratament’

Ce a determinat-o pe Vanessa Youness sa scrie o carte?

Ce a determinat-o pe Vanessa Youness sa scrie o carte?
Pentru cei care nu stiu, doctorul Vanessa Youness, care acum este medic specializat in chirurgie reconstructiva post-traumatica, a decis sa lupte pentru a ajuta persoanele care se confrunta cu acea problema medicala pe care ea a invinst-o, si anume cu scleroza in placi.

Scleroza multipla (SM) care mai este cunoscuta si ca scleroza in placi, este o boala de lunga durata care iti poate afecta creierul, maduva spinarii si nervii optici din ochi. Poate provoca probleme cu vederea, echilibrul, controlul muscular si alte functii de baza ale corpului.

Efectele sunt adesea diferite pentru toti cei care au boala. Unele persoane au simptome usoare si nu au nevoie de tratament, pe cand altii nu vor putea nici macar sa faca sarcini zilnice. (more…)

Tratamentul anticelulitic cu vacuum

Tratamentul anticelulitic cu vacuumTratamentul anticelulitic cu vacuum este deja unul clasic si traditional atat pe continentul american (SUA, Canada), cat si in Europa, iar in ultimul timp acest tratament a inceput sa fie din ce in ce mai folosit si in Romania.

Tratamentul se realizeaza cu un aparat vacuum ieftin si este unul dintre cele mai des utilizate tratamente de la saloanele si centrele de infrumusetare. Femeile care isi doresc sa urmeze un astfel de tratament ar fi ideal daca ar nimeri si pe mainile unui specialist foarte bun, care sa execute corect miscarile cu ajutorul aparatului anticelulitic.

De regula, kinetoterapeutii se ocupa de realizarea acestor tratamente sau fizioterapeutii, care sunt specialisti in masaj si care in urma activitatii lor vor ajuta femeile sa obtina un corp asa cum au visat mereu. (more…)

Cum poti scapa de parul carunt?

Cum poti scapa de parul carunt?
Aparitia firelor albe de par in cap poate sa reprezinte unul din primele semne ale imbatranirii, atat in cazul femeilor cat si in cazul barbatilor.

Cu siguranta daca te confrunti si tu cu aceasta problema, vrei sa cauti cele mai eficiente solutii pentru a nu permite ca parul tau sa fie carunt.

In acest caz, ai putea sa te orientezi spre o vopsea de par, de orice culoare si orice nuanta, si sa iti vopsesti parul. Exista o multime de femei si o multime de barbati care apeleaza la acest truc pentru a masca firele albe de par. (more…)

De ce patul de masaj este atat de important?

De ce patul de masaj este atat de important?Saloanele cosmetice care ofera servicii de cea mai inalta calitate la cele mai inalte standarde au un pat cosmetic sau pentru masaj modern. Un pat de masaj nu face parte doar din gama de mobilier, este si o modalitate de promovare a salonului si de atragere de noi clienti.

Pentru ca sedintele cosmetice dureaza pana la o ora, patul de masaj trebuie sa ofere o pozitie optima a coloanei si un suport bun pentru spate. Si mai  mult, un pat cosmetic de calitate trebuie sa ofere posibilitatea de a modifica pozitia persoanei aflate sub tratament fara ca aceasta sa trebuiasca sa faca eforturi mari pentru a se ridica sau sa isi schimbe pozitia corpului prea mult.

Doar asa veti reusi sa oferiti clientilor dumneavoastra o experienta relaxanta si placuta care le va lasa o impresie foarte buna. (more…)

Remedii naturale pentru o viata sexuala implinita

Remedii naturale pentru o viata sexuala implinitaOdata cu inaintarea in varsta din cauza stresului, a unor probleme de sanatate sau pe fondul unui stil de viata deficitar , majoritatea barbatilor se confrunta cu  disfunctiile erectile.Tratamentele pentru sporirea potentei  sunt numeroase.

Puteti apela la produse naturale cum ar fi Tian Li ,un preparat de plante pentru sporirea potentei, la ceaiuri si alte tratamente naturiste iar in cazul in care situatia nu se remediaza este recomandat tratamentul medicamentos.

Inainte sa apelati la remediile naturiste este bine sa va asigurati ca nu suferiti de o afectiune medicala care sa necesite tratament medicamentos.

De-a lungul anilor s-au inregistrat schimbari majore  in tratamentul disfunctiei erectile si tratamentele au devenit deosebit de eficiente.Inainte de a apela la sprijinul doctorilor indiferent ca alegeti medicina naturista sau cea traditionala trebuie sa incercati sa eliminati o parte din cauzele care ar putea duce la instalarea disfunctiilor erectile. (more…)