Trei sfaturi pentru un bagaj de mana eficient

Bagajul de mana este esential pentru calatorii, mai ales daca nu ati optat pentru un bagaj de cala, tocmai pentru ca ati ales un sejur scurt de doar cateva zile.

Cu toate acestea, in cazul in care nu apelati la un bagaj de cala, suntem convinsi de faptul ca aveti nevoie de cateva sfaturi pentru a putea profita asa cum se cuvine de spatiul din bagajul dumneavoastra. Asadar, in cadrul acestui articol va vom prezenta cateva trucuri de care ar fi bine sa tineti cont pentru a nu duce lipsa de nimic in vacanta, chiar daca aveti doar cateva kilograme la dispozitie.

Verificati limitele companiei aeriene

Inainte de a incepe ambalarea produselor sau alegerea bagajului, verificati cu mare atentie limitele companiei aeriene. Astfel, veti sti concret in ce limite sa va incadrati.

De cele mai multe ori, bagajul de mana nu trebuie sa depaseasca 10 kg, insa, pot exista companii aeriene unde aceasta limita sa fie depasita sau micsorata, De aceea, pentru a fi complet sigur de limita pe care trebuie sa o respectati pentru a nu plati taxe in plus, este necesar sa va documentati putin. In doar cateva minute, va asiguram ca veti gasi tot ce va intereseaza.

Planificati din timp tinutele

Inainte de a va umple bagajul cu haine de care, cel mai probabil nu veti avea nevoie, recomandam sa va planificati mai intai tinutele. Practic, pentru fiecare zi din sejur, incercati sa planificati cate o tinuta pe care o veti purta acolo.

Cu toate acestea, pentru a sti ce haine se potrivesc, va puteti documenta privind vremea pe perioada sejurului, iar astfel, veti sti exact ce haine puteti sa va luati in vacanta. De asemenea, chiar daca veti vedea o vreme calda, sugestia noastra este sa aveti si cateva haine putin mai groase, macar o bluza cu maneca mai lunga, dar si pantaloni lungi, pentru a va asigura ca aveti tot ce va trebuie. 

Alegeti cosmeticele potrivite

Dupa cum bine stiti, bagajul de mana are o anumita limita si la capitolul lichide, acesta fiind de aproximativ un litru pentru toate. De asemenea, fiecare recipient nu are voie sa depaseasca 100 de ml.

Astfel, desi la prima vedere probabil veti fi tentat sa cumparati diferite recipiente pentru produse, va recomandam sa va orientati catre variantele travel size ale produselor respective. In plus, nu uitati sa va sigilati produsele in pungi de plastic. Si acest pas este esential! 

La finalul articolului…

In cazul in care nu alegeti avionul ca mijloc de transport pentru sejurul dumneavoastra, compania Novum va pune la dispozitie servicii de inchirieri auto in Timisoara, astfel incat sa va bucurati de destinatiile mult visate.

De asemenea, daca pentru cateva zile vreti sa scapati de trafic sau nu aveti inca permis dar vreti totusi o vacanta cu masina, serviciile de inchirieri auto din Timisoara oferite de compania Novum sunt disponibile si cu sofer, astfel incat dumneavoastra sa scapati complet de grija sofatului si a traficului. Meritati din plin o vacanta!

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply