Tu de ce vrei sa calatoresti in Israel?

Tu de ce vrei sa calatoresti in Israel?
Israel este o tara spre care isi indreapta mai nou din ce in ce mai multi romani atentia. Unii dintre acestia ajung sa calatoreasca in Tara Sfanta in interes de afaceri. Cei care calatoresc in acest scop si nu numai, il pot contacta pe Samy Ilie avocat israel daca au nevoie de ajutor.

Se stie ca in Israel totul este mai strict decat in Romania, se stie ca trebuie viza de intrare in tara, si ca legile se respecta mai bine decat la noi in Romania. Din acest motiv, Samy Ilie avocat Israel, poate ajuta toti cetatenii romani si nu numai, daca intampina vreo problema.

De exemplu, cei care conduc cu o viteza excesiva pot ramane fara permis, insa Samy Ilie ii poate ajuta sa isi pastreze permisul. Pentru cei care au nevoie de obtinerea unor acte, acelasi avocat le poate oferi o mana de ajutor.

Ei bine, exista si romani care aleg sa calatoreasca in Israel pentru a vizita tara, asa ca indiferent de ce regiune a tarii viziteaza, este important sa salveze la randul lor datele de contact ale lui Samy Ilie avocat Israel, pentru a-i cere ajutorul in caz de probleme.

Cat despre locatiile pe care romanii si nu numai doresc sa le vada in Tara Sfanta, printre acestea se numara si urmatoarele.

Pluteste in Marea Moarta

Punctul cel mai scazut de pe Pamant este un loc special de vizitat si, probabil, topul tuturor lucrurilor de facut in lista de dorinte din Israel! Daca aveti nevoie sa va relaxati, mai ales daca va simtiti obositi, Marea Moarta este locul ideal in Israel pentru a face o vizita.

Turul orasului vechi al Ierusalimului

Orasul Vechi al Ierusalimului este un adevarat punct de reper, fiind acasa pentru site-uri cu importanta religioasa esentiala, inclusiv Zidul Occidental (Tanguirea) , Biserica Sfantului Mormant si Domul Stancii. Si din nou, probabil este chiar in partea de sus a oricaror lucruri de facut in Israel.

Puteti petrece cu usurinta o zi intreaga aici (si sa fim sinceri, sfarsim mereu dorind sa petrecem mai mult timp aici, exista intotdeauna un colt de descoperit!): Plasati o rugaciune intre crapaturile pietrelor imense care alcatuiesc Zidul de Vest, rasfoiti tarabele pe strazile inguste ale bazarului Orasului Vechi si vizitati locul rastignirii lui Isus.

Piata Carmel

Piata Carmel din centrul Tel Aviv va ofera oportunitatea de a va perfectiona abilitatile de negociere si de a va bucura de adevaratul Israel. Incepand de la capatul strazii Allenby, treceti pe langa numeroasele tarabe de haine inainte de a ajunge la epicentrul pietei unde se afla mancarea si condimentele. Culorile uimitoare, mirosurile uimitoareā€¦ ascultati vanzatorii din tribune care isi prezinta bunurile si se zapacesc reciproc prin spatiu, preturi, calitate sau echipe sportive.

Vizitati Yad Vashem, Ierusalim

Un loc mai interesant de vizitat este Yad Vashem, este un loc important de vizitat pentru a intelege mai profund Israelul, acesta fiind memorialul celor 6 milioane de evrei ai Holocaustului.

Situat la marginea de vest a Ierusalimului, complexul mare de muzee, monumente, sali de expozitii cu arhive majore, biblioteca si alte centre de resurse se extinde pe 45 de acri. Faceti-va timp si fiti pregatiti sa fiti miscati profund.

Makhtesh Ramon

Situat in Mitzpe Ramon, in desertul sudic al Negevului din Israel, acest vast crater este unul dintre cele mai spectaculoase obiective turistice din tara. Tabarati sub stele pentru o experienta cu adevarat magica.

Parcul Timna

Parcul Timna, situat in apropiere de Eilat, in desertul Negev, este una dintre cele mai populare atractii din Israel pentru formatiunile sale de piatra colorate si spectaculoase cunoscute sub numele de Stalpii lui Solomon. De asemenea, este locul de casa pentru cea mai veche mina de cupru descoperita vreodata.

Gan HaShlosha

Probabil cel mai frumos parc national al Israelului, Gan HaShlosha – cunoscut si sub numele sau arab, Sachne – este situat in regiunea Galileii de Jos. Bazinele sale de apa idilice sunt alimentate de izvoare naturale si sunt inconjurate de palmieri si de o verdeata luxurianta.

Recifele de corali, Eilat

Apele Marii Rosii din Eilat, cel mai sudic oras al Israelului, gazduiesc recifele de corali uimitoare, pesti colorati si delfini. Snorkeling-ul sau scuba diving-ul aici trebuie sa te lase fascinat.

Are aceasta tara dupa cum se poate vedea, o multime de locuri cu adevarat fascinante. Dupa cum spuneam in randurile de la inceputul articolului, este important ca inainte sa calatoriti in Israel, sa contactati un avocat de top precum Samy Ilie.

Veti putea lua legatura cu el pe durata sederii in Tara Sfanta indiferent de problema cu care va veti confrunta. Nimic nu este mai potrivit decat sa stiti ca indiferent de problemale pe care le puteti intampina in aceasta tara, vor avea o rezolvare, in persoana lui Samy Ilie avocat roman in Israel. Indiferent ca veti avea probleme in trafic pentru depasirea vitezei legale sau alte probleme, acest avocat va poate fi de mare ajutor.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply