Tu unde iti repari telefonul?

Tu unde iti repari telefonul?
Sunt foarte multe cazuri in care o persoana isi cumpara un telefon mobil inteligent iar acesta dupa o anumita perioada de timp fie incepe sa functioneze din ce in ce mai greu, fie se defecteaza.

Stim cu totii ca telefoanele mobile din zilele noastre nu sunt la fel de rezistente precum cele vechi sau cele clasice cu butoane, iar din acest motiv ele se pot defecta destul de rapid.

Si daca te gandesti ca pe piata sunt tot felul de producatori de telefonie mobila, nici nu mai este de mirare acest lucru. Cu totii ne dorim un telefon cat mai performant si de la un producator cat mai renumit, insa nu toata lumea are acest noroc.

Si cum spuneam ca pe piata sunt tot felul de producatori de telefoane mobile, pe langa brandurile celebre de pe piata si anume Samsung, Apple, HTC, Sony, LG, Nokia sau mai nou Huawei, se pot gasi tot felul de telefoane si de la producatori mai putin cunoscuti, care in mod evident nu sunt la fel de performante ca si cele ale brandurilor renumite, iar din acest motiv se pot defecta foarte rapid.

Ei bine, din acest motiv telefoanele se pot defecta foarte rapid si foarte usor. Chiar daca protejam telefonul cu folie si geam protector, sau husa, iar pe partea de hardware nu sunt probleme, telefonul se poate defecta pe partea software, astfel ca va trebui sa il ducem la reparat.

Ca optiuni pentru reparatia telefonului, fie alegi sa iti repari dispozitivul pe baza certificatului de garantie, fie il duci intr-un service gsm profesionist. Cu siguranta aceasta a doua idee este mult mai convenabila deoarece reparatia telefonului va dura mult mai putin.

De exemplu in cazul in care detii un telefon HTC iar acesta nu mai functioneaza la parametrii optimi sau se defecteaza, nu trebuie sa faci altceva decat sa cauti un service gsm in cadrul caruia se efectueaza reparatii Htc.

Este recomandat sa alegi sa iti repari telefonul intr-un service specializat in marca telefonului pe il detii datorita faptului ca expertii de acolo in fiecare zi repara doar telefoane de la acest producator, iar din acest motiv cunosc toate detaliile despre acestea.

In cazul in care detii un telefon de la un producator anonim cu siguranta nu vei gasi un service specializat in reparatii doar pentru telefoanele marcii respective. In acest caz singura solutie care iti ramane este aceea de a apela la un service gsm generalist, care efectueaza reparatii pentru orice marca si model de telefon.

Daca ai un telefon mobil care dintr-un motiv sau altul s-a defectat si il duci la un service gsm, iar in urma constatarii vei afla ca reparatia dispozitivului este destul de scumpa, atunci ar trebui sa te gandesti sa iti cumperi un telefon mobil nou.

In cazul in care telefonul tau este de la un producator renumit, iar reparatia consta in inlocuirea display-ului sau a touchscreen-ului, atunci cu siguranta se merita sa il repari pentru ca nu te va costa foarte mult, pe cand un telefon mobil de acelasi fel poate sa te coste cine stie cat.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply