Posts Tagged ‘TV’

Cum sa-ti decorezi camera de Craciun?

Cum sa-ti decorezi camera de Craciun?Iubesti Craciunul? Esti interesat sa-ti amenajezi camera special pentru aceasta sarbatoare? Atunci, acest articol este perfect pentru tine! In randurile de mai jos, vei gasi cateva idei pentru decorarea si ornamentarea camerei de Craciun.

Pune muzica cu tematica de Craciun sau colinde, pentru a intra in spiritul sarbatorii. Exista si cantareti celebrii care au cateva piese de gen cum ar fi Elvis Presley sau Eartha Kitt, dar poti pune orice gen doresti.

Daca iti doresti cu adevarat sa-ti transformi camera intr-un puternic emitator de “christmas feeling”, seteaza-ti un screensaver pe tv sau calculator, ce reprezinta un foc in semineu. (more…)

Lumea gaming-ului profesionist a avansat extrem de mult

Lumea gaming-ului profesionist a avansat extrem de multLumea gaming-ului profesionist a avansat extrem de mult in ultimul deceniu si acum multi se pot considera gameri de profesie si ajung la salarii exorbitante din concursuri si din sponsorizari.

Evenimentele de genu PGL tour si Dota Championship au ajuns sa fie chiar televizate de post-uri TV sportive cum ar fi ESPN si Fox sports si au audienta maxima in perioada finalelor.

Reclamele sunt aproape la fel de scumpe ca la mega evenimentul Super Bowl si continua sa creasca pe an ce trece. Jucatorii profesionisti de jocuri precum League of legends sau Dota au inceput sa aiba un statut de superstar deja si sunt foarte cautati pentru aparitii televizate cum ar fi talk show-uri. (more…)