Unde gasesti cel mai ieftin masini de inchiriat in Iasi?

Unde gasesti cel mai ieftin masini de inchiriat in Iasi?Va aflati departe de casa, intr-un oras mare al tarii, si nu stiti unde sa gasiti o masina de inchiriat? Esti in Moldova si cauti o firma cu inchirieri masini ieftin in Iasi? Cand te afli intr-un oras mare al Romaniei, precum Iasiul, fiind si prima data cand il vizitezi, poti parea debusolat.

Primul tau gand este sa inchiriezi ieftin o masina si sa te deplasezi cat mai repede la hotel. Poate ca esti intr-o delegatie de serviciu sau intr-o calatorie de afaceri, dar nu vrei sa folosesti transportul in comun.

Te poti gandi la a inchiria o masina care sa te ajute la deplasarea dintr-un loc in altul, mai ales daca stii ca ai de facut ceva drumuri la ore bine stabilite din timp.

Cand ai multe drumuri de facut si esti in contratimp, transportul urban in comun este ultimul lucru la care sa apelezi. Autobuzele circula la anumite ore, dupa un orar prestabilit, fiindu-ti peste mana sa te incadrezi in aceste limite temporale. In timp ce tu astepti in statie pentru urmatorul autobuz, sarcinile de serviciu sau de afaceri pot fi afectate serios.

O masina iti asigura o deplasare rapida si la orice ora, in locurile unde trebuie sa mergi. Iti este mai usor sa te deplasezi cu masina, cu toate ca nu te-ai inhamat la drum sa vii cu ea pana la Iasi.

Poate fi costisitor si chiar extrem de obositor sa te deplasezi cu masina pe distante lungi, de aceea alegi alte mijloace de transport precum trenul sau avionul pentru astfel de calatorii.

Daca esti intr-o delegatie de serviciu, firma care te-a trimis isi face niste calcule legate de cheltuielile cu deplasarea.
Sunt unele cheltuieli care pot fi deductibile pentru firma, precum biletele de tren sau de avion, insa la aceasta categorie nu intra si cheltuielile cu combustibilul.

De aceea firmele prefera sa-si trimta angajatii in diverse delegatii cu trenul sau avionul, iar acestia, odata ajunsi la destinatie, au sarcina sa caute cea mai facila solutie de transport avuta la dispozitie. Daca sunteti in Iasi, de pilda, iar firma nu v-a asigurat in prealabil un contract cu o firma care inchiriaza masini, puteti apela cu incredere la serviciile CarDigi, firma pe care o gasiti pe site-ul car-rental-ro.com.

Este o firma cu traditie pe piata de inchirieri din Romania, cu filiale in Iasi, Bacau, Cluj, Bucuresti. Contactul cu personalul firmei iti poate fi de ajutor in prima faza, acestia fiind oamenii care pot sa te indrume cu usurinta spre locurile in care trebuie sa ajungi.

Odata cu inchirierea masinii, primesti, deci, si informatii utile care sa te ajute sa te descurci intr-un mare oras al tarii in care ai ajuns pentru prima data. Tot acum poti lega o relatie durabila cu firma de inchirieri masini, care sa devina furnizorul tau si la viitoarea oprire in oras.

Daca nu detii permis de conducere, dar totusi vrei sa te deplasezi cu masina prin Iasi, firma mentionata va pune la dispozitie o masina cu sofer.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply