Usi de garaj Gunther-Tore seria 45: mereu alegerea corecta

Usi de garaj Gunther-Tore seria 45: mereu alegerea corectaUsile de garaj Gunther-Tore se potrivesc intotdeauna pentru casa, garaj sau parcare. Indiferent ca preferi un model modern sau in stil clasic, cu siguranta vei gasi o usa de garaj potrivita gusturilor si nevoilor tale.
De ce sa alegi usi de garaj Gunther-Tore seria 45?

Avand in vedere ca astazi apar pe piata din ce in ce mai multi producatori de usi de garaj, competitia este sporita. Insa ceea ce recomanda produsele Gunther-Tore este experienta de peste 40 de ani in domeniu, timp in care inovatia continua in conformitate cu nevoile si asteptarile clientilor a fost, si este in continuare, politica de baza a firmei germane. Iata care sunt principalele motive pentru care usile de garaj Gunther-Tore sunt cea mai bun alegere pentru casa, garaj sau parcare:

1. Te ajuta sa economisesti spatiu
Usile de garaj sectionale Gunther-Tore se deschid usor, paralele cu tavanul. Acest sistem confera mai mult spatiu pentru parcare, atat in interiorul garajului, cat si in fata acestuia.
2. Izolare termica si fonica de cea mai buna calitate
Usile de garaj Gunther sunt dotate cu panouri de 45 mm grosime. Acest lucru asigura cea mai buna izolare termica, fiecare panou fiind prevazut cu garnituri elastice EPDM, pentru o etansare perfecta.
Etansarea pe conturul usii este si ea la fel de eficienta, usile de garaj fiind prevazute cu chedere duble, presate pe laterale si o garnitura elastica ce poate compensa pentru anumite defecte ale pardoselii.
3. Iti ofera protectie
Usile de garaj Gunther-Tore au o durabilitate foarte mare si ofera protectie, avand o rezistenta superioara la vant sau actiuni mecanice, ambele dovedite prin numeroase teste.
4. Confort sporit


Sistemul de contrabalansare cu arcuri de torsiune sau intindere faciliteaza deschiderea si inchiderea si face ca usile de garaj sa fie perfect echilibrate. In plus, sinele pentru glisare asigura o culisare lina, impiedicand deraierea. De asemenea, exista optiunea de automatizare a usilor de garaj, acest lucru dandu-ti posibilitatea de a actiona usa prin apasarea unui buton.
5. Siguranta certificata
Usile de garaj Gunther-Tore indeplinesc toate cerintele de siguranta ale normelor europene:
•    sistemul “arc in arc” care intra in dotarea usilor de garaj din seria 45s, previne pericolul caderii usii;
•    usile de garaj automate identifica obstacolul inainte de contact;
•    produsele Gunther sunt verificate individual din punctul de vedere al sigurantei;
Te-ai hotarat sa-ti cumperi o usa de garaj Gunther-Tore? Daca da, alege-ti produsul preferat din  gama pusa la dispozitie de firma germana!

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code