Posts Tagged ‘utilaje de constructii’

Pompele hidraulice economice de la Karcher

Pompele hidraulice economice de la KarcherPentru cei care am trecut prin localitatile tarisoarei noastre, sau prin cartierele vazute din departare de la etajul unui bloc, cu siguranta am vazut casele care s-au ridicat , cu tot felul de utilaje de constructii , precum ciupercile dupa o ploaie sanatoasa .

Fie ca au fost inaltate cu ani in urma, cu ajutorul a tot felul de utilaje de constructii, de catre un om plecat peste granita cu vise marete pentru cand se va intoarce inapoi, sau de o persoana care de mic si-a imaginat viata intr-un spatiu mare si intins, aspiratiile acestora aveau un element comun.

Si anume, locuinta proprie inaltata cu bani castigati dupa o lunga perioada de munca. Dar dupa ce nazuinta le-a fost satisfacuta, oare cati dintre ei au in calcul costurilor si nevoilor ulterioare? (more…)

Construirea unei legaturi intre Romania si Germania

Construirea unei legaturi intre Romania si GermaniaRelatia dintre cele doua tari europene, Romania si Germania, desi este expusa publicului larg intr-o mai mare masura pe plan politic, prin presedintele Traian Basescu si cancelarul Angela Merkel, si trativele acestora, cele doua natiuni au o stransa legatura si pe domeniul constructiilor.

Fie ca este vorba de importuri de utilaje de constructii din statul Europei Centrale, sau exporturi de lucratori din fosta republica socialista, coabitarea dintre aceste doua ascunde insa atat intelegeri benefice, cat si unele mai putin morale.

Anul acesta, in urma unui chestionar realizat de Camera de Comert si Industrie Romano-Germana(AHK) in luna martie, s-a produs un rezultat cu conotatii pozitive pentru tara noastra. Companiile germane producatoare de utilaje de constructii si materiale au optat sa investeasca si-n acest an pe teritoriul nostru, acestia considerand ca profitul capatat este unul acceptabil pentru cifra de afacere a gruparilor. (more…)