Vas hidrofor 50 litri? Acest vas l-am vazut in oferta Shop-einstal!

Vas hidrofor 50 litri? Acest vas l-am vazut in oferta Shop-einstal!Vasul de expansiune este o componenta importanta a hidroforului, deoarece acesta realizeaza de fapt egalizarea de presiune, cu ajutorul membranei interioare.

Pentru alimentarea cu apa a unei locuinte, deci avand in vedere o utilizare de tip casnic, poate fi folosit un vas hidrofor cu o capacitate de 50 de litri, astfel incat acesta sa poata deservi numarul de consumatori, conform proiectului de alimentare. Acest vas l-am vazut a fi printre preferatele utilizatorilor, fiind un produs care beneficiaza de recenzii dintre cele mai bune.

Vasul pentru hidrofor este impartitit in doua camere cu ajutorul unei membrane elastice, a carui rol este acela de a egaliza presiunea. Practic, apa din prima camera a vasului de expansiune isi mareste volumul in urma incalzirii, lucru care conduce la o marire a presiunii. In momentul in care presiunea aerului se mareste, aceasta va apasa membrana, care va avea rolul de a o egaliza. In acel moment apa poate pleca catre consumator, ciclul repetandu-se la fiecare actionare a robinetului.

Un vas de expansiune pentru hidrofor cu o capacitate de 50 de litri este cel produs sub numele Ensyco, si care este de fapt un vas cu dispunere orizontala, ce poate fi folosit numai in instalatiile de apa rece. Membrana acestui vas pentru hidrofor este de tip EPDM, interschimbabila, deci de o rezistenta si o calitate superioara.

Temperatura maxima de lucru in cazul acestul hidrofor este de 110 grade Celsius, in vreme ce temperatura minima de lucru este de 0 grade Celsius. Presiunea maxima de lucru este de 10 bari, iar suportul pentru pompa este inclus. Din punct de vedere al dimensiunilor putem nota inaltimea de 380 mm, lungimea de 570 mm si diametrul de 365 mm. Asadar, vorbim despre un produs care nu necesita spatii tehnice foarte mari, insa este recomandat ca acesta sa aiba spatiul sau, in care sa poata lucra.

Vasul de expansiune este componenta care trebuie sa raspunda unui numar mare de solicitari atunci cand face parte dintr-un ansamblu special de alimentare cu apa. De aceea trebuie sa urmarim indeaproape caracteristicile sale tehnice, pentru a ne face o idee cu privire la felul in care poate satisface necesitatile pe care le avem. O investitie intr-un astfel de produs este una dintre cele mai avantajoase, insa este important sa nu irosim banii ci sa ii investim in produsele de care avem nevoie.

Daca esti in cautarea unui vas de expansiune de 50 de litri, sau daca te intereseaza in general o oferta cu privire la un vas de expansiune pentru hidrofor, atunci ar fi bine de stiut ca acest vas l-am vazut in oferta www.shop-einstal.ro, la un pret foarte accesibil.

Specialistii de aici vor sti sa te indrume catre un anumit produs, astfel incat tu sa iti poti alege vasul pentru hidrofor potrivit, fara efort si mai ales fara cheltuieli inutile. Acest vas l-am vazut atat in mediul online, cat si in magazinul Einstal din Bucuresti, alaturi de alte tipuri de vase de expansiune pentru hidrofor, si am ramas impresionati de caracteristicile sale, mai ales daca avem in vedere conditiile de utilizare.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply