Viata la tara cu animale domestice , armonie sau nebunie

Viata la tara cu animale domestice , armonie sau nebunieDe curand  ,am hotarat cu restul membrilor familiei  si m-am mutat la curte. Am vandut apartamentul cu trei camere din  prafuita si poluata  urbe , unde bunul Dumnezeu s-a hotarat sa vad lumina zilei , cumparandu-mi o casuta cu  vreo treizeci de arii de teren .

Ametit de jdemii de intrebari din partea  minorilor familiei , de parca participam la vreun concurs de intrebari si raspunsuri , am supus la vot  felul si numarul animalelor domestice necesare pentru bunul mers al unei gospodarii.

Astfel am exclus din start posibilitatea cresterii vreunui tip de rumegatoare sau suine , datorita lipsei  cunostintelor din domeniu ( doar vreme de peste treizeci de ani  locuisem la bloc) , astfel ca ne-am  oprit la cateva pasari si  indispensabilul duet catel si pisicuta.

Acum alte intrebari si raspunsuri vis-a-vis de rasa si sexul  preferat de fiecare membru minor al familiei plus scumpa mea sotie. Doar egoistul de mine , nu tanjeam dupa atingerea nici unui  asemenea animalut domestic.

Dupa negocieri  indelungate s-a stabilit verdictul: trei catei (cate unul pentru fiecare din cei doi minori  din familie, plus ”minora” de nevasta-mea) si o pisicuta care va avea trei stapani. V-ati dat deja seama care sunt acestia.

Obligatoriu , aceste patrupede trebuiau sa fie puiuti  , nicidecum adulti mofturosi care puteau sa te muste sau sa te zgarie. Norocul nostru a fost ca am nimerit niste vecini cumsecade , reusind sa adunam  in scurt timp animalele dorite.

Linistea si multumirea familiei n-a durat decat o saptamana , timp in care , initial sperioasele  vietati domestice s-au obisnuit cu noua locatie . Apoi tine-te iures , nenica. Exceptand  dejectiile celor patru dracusori care isi faceau nevoile care pe unde putea  ,au aparut  curand si problemele serioase.

Bobita al lui fi-miu a urinat pe florile proaspat sadite de nevasta-mea , uscandu-le. Cocuta lui fi-mea mi-a ros papucii mei de casa si incepuse  si la aia de curte . Bella lui nevasta-mea sapase un crater  urias in fata portii , dupa o cartita , de  era gata sa dea de petrol  iar Lady pisicuta de serviciu , tocmai rasturnase o ulcea cu lapte proaspat , daruit noua de singura vecina , posesoare de vacuta.

Asemenea haos ce era in gospodaria noastra cred ca numai in politica mioritica , post-decembrista , mai  puteam intalni. Atunci a avut loc sclipirea de geniu a  minorei familiei.  Intr-o duminica mohorata , navigand  pe net-ul atotstiutor a dat peste Edeir.ro.

Aceasta minune de site despre intrebari si raspunsuri  a reusit sa ne invete (prin bunavointa utilizatorilor sai mai experimentati si mai trecuti prin situatii de acest gen) cum trebuie sa procedam pentru disciplinarea micilor , dar mai ales nazdravanelor patrupede .

Astfel  , florile sadite de nevasta-mea au fost protejate  cu o plasa de rafie , papucii mei au fost inlocuiti cu un os aromat din cauciuc , cartitele au fost alungate cu un aparat electric cu baterii iar Lady are undeva pe o masuta din magazia anexa , un castronel cu laptic , numai al ei.

Recomandandu-va si voua acest supersite : edeir.ro nu fac decat sa le multumesc  inca o data expertilor in raspunsuri.

Alte stiri actuale :

1. Scadenţă de depunerea cererilor
2. Veterinarii trebuie să monitorizeze animalele din gospodării
3. Animale care s-au adaptat la civilizatia noastra – folosesc pana si mucurile de tigara
4. 15 lucruri inedite despre animale
5. Campanie de informare „Furaje sănătoase pentru animale”

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply