Vrei sa vizionezi gratis cele mai noi filme online ?

Vrei sa vizionezi gratis cele mai noi filme online ?Filmetraduse.net iti pune la dispozitie , gratis , cele mai noi productii cinematografice , si nu numai . Acest site dispune de o biblioteca cinematografica impresionanta , perfecta pe gustul oricui .

Daca vrei sa petreci o dupa-amiaza de weekend perfecta cu familia vizionand un film te invit sa accesezi http://filmetraduse.net/filme-2014/ .

Actiune , aventura , animatie , biografic , comedie , crima , craciun , drama, dragoste , documentar , fantezie , fantastic , familie , horror , istoric , romantic , razboi , muzical , mister , SF , sport , thriller , western , seriale online , o multime de genuri de filme dupa cum vezi . In plus , filmetraduse.net rezerva doua sectiuni special pentru filmele ce au aparut in 2013 si cele ce o sa apara in 2014 .

Unul dintre cele mai asteptate filme ale anului 2014 este The Wolf of Wall Street – Lupul de pe Wall Street . O comedie criminala , dupa cun este descrisa aceasta biografie in regia lui Martin Scorsese , cu o distributie impresionanta din care fac parte Leonardo DiCaprio , Matthew McConaughey , Margot Robbie , Jonah Hill si Jon Favreau .

Martin Scorsese si Leonardo DiCaprio au facut o foarte buna echipa si in alte productii cinematografice extrem de iubite de public , printre acestea se numara Bandele din New York , Cartita , Aviatorul si Shutter Island .

Filmul , ce are la baza romanul autobiograpfic a lui Jordan Belfort , pune in scena povestea unui broker care porneste de jos si se bucura de ascensiune fulgeratoare . Acesta isi traieste visul american pana in momentul in care totul se transforma intr-un adevarat cosmar .

Lacomia corporatista , succesul si puterea dobandite peste noapte l-au transformat dintr-un broker corect intr-un infractor implicat in operatiuni de inselaciune , scandaluri de coruptie si crima .

Odata cu succesul au venit si o multime de bani si implicit tentatii la tot pasul . Femei , petreceri , distractii decadente , droguri , toate foarte usor de obtinut . In momentul in care ajunge sa creada ca este mai presus de lege , ca banii pot cumpara orice si pe oricine , incepe si dezastrul.

Pentru haita de lupi , in frunte cu Jordan , nimic nu mai este suficient , nimic nu este prea mult iar modestia este pentru cei nesemnificativi , pentru prosti .

Martin Scorsese reuseste si de aceasta data , ajutat de aceasta distributie de exceptie , sa realizeze un film de exceptie care trece printr-o multime de faze , de la o comedie nebuna la un erotism debordant totul culminand cu scene pline de suspans .

The Wolf of Wall Street este anuntat a fii unul dintre cele mai premiate filme ale anului 2014 , iata nominalizarile :

1. Premiile Oscar
– Premiul pentru ‘’ cea mai buna imagine ‘’
– Premiul pentru ‘’ cel mai bun regizor ‘’ – Martin Scorsese
– Premiul ‘’Cel mai bun scenariu adaptat ‘

2. Globurile de Aur
– Premiul pentru ‘’cel mai bun film’’
– Premiul pentru ‘’ cel mai bun actor’’ – nominalizare ce i-a adus lui Leonardo DiCaprio celebra statueta .

3. Premiile BAFTA
– Leonardo DiCaprio a fost nominalizat la categoria ‘’Cel mai bun actor in rol principal ‘’ .
– Thelma Schoonmaker a fost nominalizata la categoria ‘’ Cel mai bun montaj ‘’
– Terence Winter a fost nominalizat la categoria ‘’Cel mai bun scenariu adaptat’’
– Martin Scorsese a fost nominalizat la premiul ‘’ David Lean pentru regie ‘’ .

Cu un buget de 100 de milioane de dolari filmul a avut incasari totale de peste 78 milioane de dolari . Numai in primul weekend de la premiera s-au incasat peste 18,5 milioane de dolari .

Alte stiri actuale :

1. Filme cu INTRAREA GRATUITĂ, în weekend, în Bucureşti
2. Trei scurtmetraje în premieră la Weekendul Comediei Scurte
3. Romtelecom a scos din toate grilele sale televiziunea de filme MGM
4. OSCAR 2014. Scandal după ce filmele trimise juraţilor, pentru evaluare, au apărut pe net, PIRATATE
5. Zmeura de Aur 2014: Adam Sandler a primit 8 nominalizari cu filmul Grown Ups 2. Care sunt considerate cele mai proaste filme

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply