Posts Tagged ‘web’

Ce presupune activitatea de designer grafic?

Ce presupune activitatea de designer grafic?
Pentru a lucra ca si designer graphic, cu siguranta trebuie sa indeplinesti cateva conditii elementare, iar in cele ce urmeaza vom discuta despre acest aspect.

In primul rand, pentru a putea sa activezi in acest domeniu, trebuie sa fii o persoana cu o imaginative bogata, trebuie sa fii o persoana creativa, si nu in ultimul rand, trebuie sa fii o persoana cu cat mai multe cunostinte despre designul graphic. (more…)

Cum facem optimizarea seo corect in 2014?

Cum facem optimizarea seo corect in 2014?In ultimii doi ani, Google-ul a facut modificari severe la modul in care se situeaza site-urile web. Cand cea mai recenta modificare a algoritmului,

Pasarea colibri, a fost lansata in august 2013, ea a creat o furtuna in peisajul cautarilor, de atunci continuand sa aiba un mare impact. Pasarea colibri (eng. Hummingbird) este un algoritm creat pentru a livra utilizatorilor rezultate precise si rapide atunci cand folosesc Google-ul.

In urma lansarii acestui algoritm, companiile au fost nevoite sa-si modifice strategiile de marketing pentru site-uri si eforturile SEO, in scopul redobandirii favorurilor din partea companiei Google, pentru a recupera modalitatile de cautare de top.
In cele ce urmeaza, vom prezenta modalitatile prin care puteti creste in acest mediu nou. (more…)