Posts Tagged ‘www.avangart.org’

Cine se ocupa de consolidari in constructii?

Cine se ocupa de consolidari in constructii?Uneori casele in care locuim pot intampina oarece probleme, si in acest sens putem simti nevoia de a interveni la timp astfel incat problemele sa poata fi remediate.

Totusi in functie de necesitatile din teren, o parte din lucrari pot fi executate in regie proprie in vreme ce altele pot necesita o firma de constructii specializata care sa faca aceste lucruri. Acest lucru nu trebuie neglijat. Vechimea si nesiguranta unei constructii pot deveni arme cu adevarat periculoase, chiar si pentru cei mai bine pregatiti dintre noi.

Constructiile vechi in general sunt cele care au cel mai des nevoie de consolidari. Cladirile istorice de asemenea. In acest sens, o firma de constructii va sti mult mai bine ce anume este de facut si va interveni mult mai repede si mai concret pentru remedierea anumitor probleme. (more…)

Care sunt cele mai sigure tipuri de constructii?

Care sunt cele mai sigure tipuri de constructii?In ultimii ani grija proiectantilor in constructii, a executantilor dar si a producatorilor de materiale de constructii se reflecta din ce in ce mai mult in criteriul rezistentei si al sigurantei.

De altfel fiecare dintre noi are anumite intrebari atunci cand vine vorba despre casele in care traim, intrebari la care doar specialistii in domeniu ne pot raspunde.

Unii constructori ar putea marsa pe ideea ca cele mai sigure sunt modelele de constructii metalice, alte persoane insa ar putea da un vot pozitiv pentru constructiile din beton, in vreme ce o mare parte a sustinatorilor zidariei ar putea opta pentru aceasta. (more…)