Posts Tagged ‘www.shop-einstal.ro’

Vas hidrofor 50 litri? Acest vas l-am vazut in oferta Shop-einstal!

Vas hidrofor 50 litri? Acest vas l-am vazut in oferta Shop-einstal!Vasul de expansiune este o componenta importanta a hidroforului, deoarece acesta realizeaza de fapt egalizarea de presiune, cu ajutorul membranei interioare.

Pentru alimentarea cu apa a unei locuinte, deci avand in vedere o utilizare de tip casnic, poate fi folosit un vas hidrofor cu o capacitate de 50 de litri, astfel incat acesta sa poata deservi numarul de consumatori, conform proiectului de alimentare. Acest vas l-am vazut a fi printre preferatele utilizatorilor, fiind un produs care beneficiaza de recenzii dintre cele mai bune. (more…)

Cum folosim eficient un presostat hidrofor trifazat?

Presostat mecanic hidrofor trifazat 4-10 bari MPT3 Mac3Atunci cand vine vorba despre apa si despre recircularea ei, si mai ales atunci cand intervin in discutie anumite produse precum hidrofoare, pompe submersibile sau de suprafata sau boilere, atunci stim in mod cert ca avem nevoie de o anumita componenta fara de care intregul sistem nu ar functiona. Vorbim asadar despre presostat, iar daca ar fi sa luam un caz separat putem vorbi despre presostat hidrofor trifazat.

Este cunoscut deja faptul ca un hidrofor este folosit in scopul alimentarii cu apa a anumitor obiective, si putem vorbi in mod majoritar despre segmentul casnic, in speta irigatii, alimentari cu apa a casei, ori chiar gradinarit.

Elementele componente ale unui hidrofor sunt : pompa sau electropompa, vasul hidrofor, manometru, presostat si racord. Aceste elemente impreuna fac ca hidroforul sa functioneze in mod corect, fara ca acesta sa intampine dificultati. (more…)

Care sunt avantajele unor pompe recirculare Arderia?

pompa recirculare arderia cp3 25-4Pompele de recirculare sunt dispozitivele care functioneaza in baza agentului termic, in cele mai dese dintre cazuri apa, utilizand principiul recircularii pentru a asigura necesarul de caldura din interiorul unei incinte. Gama de pompe recirculare Arderia este una dintre cele mai cunoscute pe piata de profil la acest moment si are o serie ampla de avantaje, pe care le vom discuta in mod individual. (more…)

Ce fel de pompe submersibile trebuie să alegem?

gama de pompe submersibile shop einstalPompele submersibile sunt probabil unele dintre obiectele care ne-au făcut din plin viaţa mai uşoară. Suntem în mod clar dependenţi de tehnologie şi de tot ceea ce derivă din ea şi în consecinţă această mutare este mai mult decât benefică pentru fiecare dintre noi.

Apa este prezentă în majoritatea activităților pe care le întreprindem drept pentru care trebuie să fim pregătiți atât să o primim cu brațele deschise, dar și să o tinem în frâu atunci când este cazul.

Suntem cel mai probabil la limita dintre tot ceea ce putea exista a fi mai bun. Iar acest lucru nu se datorează faptului că nu ar mai putea apărea nimic nou sau performant ci pentru ca aceste produse par a rezolva cea mai mare parte a problemelor noastre în ceea ce privește apa. Deja majoritatea dintre noi cunoaaștem în mare parte în ce anume constă folosirea unor pompe submersibile de calitate. (more…)